Soutěžící obviní Alenu z taktiky. Co řeknou na Vojtovo přeplácané bydlení?

Prostřeno! XXV (105) – Páteční upřímnost

Páteční hostitel z Moravskoslezského kraje šokuje hosty hned několikrát. Nejprve tím, že už tak mladý vychovává tři děti. Poté jim půjde hlava kolem z Vojtova bydlení a v neposlední řadě je odrovná svojí zábavou. Bude se totiž zpívat!

V pátek se bude v soutěži o nejlepší menu lámat chleba. Zatím se totiž o vítězství dělí dva soutěžící, Alena a Tomáš, kteří mají shodně 28 bodů. Podaří se dnes Vojtěchovi jejich kuchařské umění překonat? Se svým propracovaným menu má jistě šanci. Pro hosty připraví domácí paštiku, zelňačku, kachnu se zelím a dvěma druhy knedlíků a na závěr tři druhy frgálů. Z jeho vaření bude nadšená i věčná kritička a rýpalka Alena. Protože o ní pozorný hostitel ví, že nejí kachnu, dá jí na talíř ještě kuře.

Alenu soutěžící vnímají jako největší taktičku a její nízké bodování nadzvedávalo ze židle i diváky. Když se ale začne u stolu pátrat po největším hráči, Alena se tváří, že se jí to netýká. „Já myslím, že jsme se sešli jako dobrá parta. Že nebyl žádný problém,“ prohlásí u stolu. „Začátkem se mi Alenka líbila, potom jak začala k nám chodit, tak už se mi to nelíbilo,“ upřímně zhodnotí Alenino chování Maria. „Já jsem si tebou celý týden nebyla moc jistá,“ řekne překvapené soutěžící do očí Lucka. Co na to Alena odpoví, uvidíte už dnes vpodvečer.

Při šmejdění hostům bude přecházet zrak. Co je nejvíc zaujme?

Prodavač dekorací se nezapře

Vojtěchovi je 27 let, vystudoval Janáčkovu konzervatoř v Ostravě, obor operní zpěv. Svým hostům proto jako zábavu připraví hudební vystoupení s klavírem. „Já kdybych měla takového chlapa, tak bych mu pořád říkala, ať kráká,“ bude se rozplývat mladinká Lucie. Vojta spolu s manželkou provozují e-shop s dekoracemi a na vybavení jejich domu je to opravdu znát.

Lapačů prachu hosté najdou v každé místnosti dost a dost. „Na mě to tam má trošku moc přeplácaný. Nejsem na takové ty ozdobné věci,“ myslí si Tomáš, který o den dřív překvapil hosty černou ložnicí. „Zas tady jsou tři dupy nějakých dekorací,“ zhodnotí hezky po Ostravsku Lucie, která ani nevařila u sebe doma. Chybět nebude ani růžový pokojík pro malou dceru.

Má Vojtěch šanci na výhru, nebo soutěžící přece jen najdou chyby? Nezaleknou se konkurence? Budete překvapení.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.