Týmy dvou hubnoucích vesnic roní před kamerou pot a slzy. Souboj o peníze přiostřuje

Hubne cela vesnice v pondělí ve 21.30 na Primě

Originální klání dvou vesnic o půl milionu korun pokračuje. Středočeský Kytín a Nová Ves pod Pleší dále hrají o peníze, ale také o obecní čest. Jak a komu to půjde tentokrát?

Martin Zounar v mládí slýchával: „Nežer, nežer, nežer!“ Ale sám ví, že to není ta správná cesta. Lepší je vymyslet způsob, co a kdy jíst. A v jaké kvalitě. Na začátku druhého dílu pořadu Hubne celá vesnice se soutěžící svěří, jak vnímají naměřené hodnoty, které jim sdělil Pavel Suchánek, jenž celý postup zdravého hubnutí hlídá.

Co se stalo v prvním díle Hubne celá vesnice si přehrajte na prima+.

Hned poté se s týmy přesuneme na neutrální půdu Mníšku pod Brdy, kde se poprvé seznámíme s patrony jednotlivých týmů. Kytínské podpoří herečka Zora Jandová, která vysvětluje, že má k této vesnici vztah, protože sice bydlí v Mníšku, ale do obce chodí venčit psa.

Druhý patron, a to Nové Vsi pod Pleší, herec Tomáš Matonoha, žije nedaleko. V Nové Vsi si jeho syn vybral ženu a Tomáš zná místní servis i hospodu. A to se počítá.

Patroni musí vyběhnout na věž a sebrat obálky se soutěžními úkoly. Jak jsou na tom s kondicí oni a jak moc se zadýchají?

První úkol nebude vůbec jednoduchý, oba týmy si s ním ale nějak poradí. Ovšem jeden o trochu více. Co se stane, když někdo nebude vědět odpověď na soutěžní otázku? Sledujte, jak napínavé může být pátrání po informacích o sobě samých. Další osud je v rukou Michala a Kuby. Co potrápí soutěžící, kdo je největší tvrďák a ukápne také slzička?

Po soutěžích dojde i na protažení těla a ladění jídelníčku. Kdo potřebuje kdy ubrat, kdy přidat, kdo si může dovolit jíst více, kdo méně? Kdo na rady pana doktora dá a kdo nikoliv? A může jedna změna motivovat i další? Pořadem provází Martin Zounar.

Dívejte se na další díl pořadu Hubne celá vesnice už v pondělí 15. 1. ve 21:30 na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.