Hubne celá vesnice. Na úbytek kil obyčejných lidí z českého venkova dohlédne Martin Zounar

Vytoč mého agenta od 10. ledna exkluzivně na prima+

Nová zábavná show Hubne celá vesnice slibuje příběhy obyčejných lidí, reprezentovaných dobrovolnými hasiči, kteří jsou ve velké většině případů srdcem české vesnice. Podaří se jim před televizními kamerami zabodovat, zlepšit si kondičku a odnést výhru ve výši půl milionu korun?

Souboje, výkony, společné zdravé hubnutí – a to vše pro skvělou výhru půl milionu korun, kterou soutěžící věnují rozvoji vesnice. Dívejte se od začátku ledna – na Primě. Pořadem provází herec Martin Zounar, který má s hubnutím bohaté osobní zkušenosti.

Hubne celá vesnice: vše o novém pořadu

  • Premiéra: 8. ledna ve 21:30 na Primě
  • Průvodce pořadem: Martin Zounar
  • Patroni týmů: Tomáš Matonoha a Zora Jandová
  • Žánr: zábavná show, dokureality
  • Výhra: 500 000 korun
  • Kde se natáčelo: v obci Kytín a v Nové Vsi pod Pleší

Středočeské vesnice Kytín a Nová Ves pod Pleší se proti sobě postaví v souboji, ze kterého mají účastnící možnost odnést si nemalou výhru, jež bude následně použita ke zvelebení obce. Po dobu tří měsíců budeme moci sledovat partičky dobrovolných hasičů ze sousedních vesnic, kteří se rozhodli ukázat, že pro vesnici, kde žijí, dýchají.

Čtěte také: Dcera slavných rodičů: Viktorie Mertová vyrostla v šarmantní chodící encyklopedii

Pravidla hubnutí

V časosběru je zaznamenáno, jak hráči spolupracují, jak se motivují, jak plní úkoly jim zadané. A tím získávají pro tým tolik potřebné body. Soupeřit účastníci budou ve třech disciplínách. První bude hubnoucí – kdy se bude měřit a hlídat fit index jednotlivých soutěžících. Následovat budou dvě fyzické disciplíny, které prověří skutečnou fyzičku všech účastníků, nasbíranou pod vedením trenérek, ale také se bude cenit týmovost a odhodlání.

Průvodcem pořadu je Martin Zounar, patrony týmu pak Tomáš Matonoha a Zora Jandová, kteří mají k vybraným vesnicím svůj vztah.

Premiéra

I když si velká většina lidí myslí, že vesnický duch se z našich životů a světa dávno vytratil, není tomu tak. A právě pořad Hubne celá vesnice je toho důkazem. Česká vesnice je základem soudržnosti, pochopení a táhnutí za jeden provaz. Sledujte tento napínavý souboj už od 8. ledna každé pondělí ve 21:30 na Primě.

Už teď se můžete na zábavnou televizní novinku naladit. Poslechněte si v rozhovoru s odbornicí, jak se vyhnout nejčastějším chybám při hubnutí:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.