Celebrity

16. března 2023 07:48

Eliška Reiglová

Zounar promluvil o svém soukromí. Nakynul jsem tolik, že už to nešlo brát s humorem

Martin Zounar v 7 pádech Honzy Dědka

Martin Zounar (55) je uznávaný český herec, moderátor a dabér, v poslední době ale své fanoušky zaujal především úctyhodnou proměnou, kterou dokázal projít. Kilogramy navíc mu začaly vadit natolik, že se rozhodl vyhledat odborníka.

Martin Zounar se narodil v květnu roku 1967 v Hradci Králové. Už během studia na Pražské konzervatoři hrál na prknech Národního divadla a brzy dostal i svou velkou první televizní roli. V uplynulých letech sice mohl být stále spokojený se svou kariérou, ale trápila ho hmotnost, kterou se rozhodl řešit.

Cesta za novým tělem

Zounara si spousta lidí může pamatovat jako moderátora oblíbeného pořadu o vaření Mňam aneb Prima vařečka. O tom, že je milovník jídla, nikdy tajnosti nedělal. Rád si dopřeje i mastnější a tučnější dobroty a na tom se nic nezměnilo ani když začal hubnout. K tomu ho dohnalo dlouholeté přibírání.

Čtěte také: Hrábnul jsem si na dno. Zounar promluvil o bolestivém rozchodu i nové partnerce

„Můj život byl životem s dietou. Od té doby, co se začaly dělat dabingy, seděl jsem od 90. let ve studiu, přestal jsem se hýbat, divadla byla prázdná. Nakynul jsem 25 kilo. To už nešlo brát ani s humorem,“ řekl Martin Zounar v 7 pádech Honzy Dědka.

Nyní je pyšný na to, jaký pokrok udělal a jak se udržuje. „Jak se říká, když to rozhoupeš, už to nezastavíš. Ono to tak úplně není. Ani že pod velkým kopcem velký macho bývá. No nevím…,“ zavtipkoval. „Za pomoci lékaře jsem se z toho dostal ven. Shodil jsem dvacet kilo a je to skoro dva roky. Je to dobrý pocit,“ prozradil.

Bod zlomu

Jako pro veřejně známou osobnost je pro Martina Zounara vzhled důležitý, když se ale rozhodl hubnout, faktorem, který ho ke změně poháněl nejvíce, bylo zdraví. Uvědomoval si, že obezita může představovat velký problém.

„Já nejsem člověk, který trpí nadváhou, pár kily, která se dají řešit, ale jsem opravdu obézní a musím vám říct, že mě to nesmírně trápí. Rozhodl jsem se, že tuto nemoc, protože obezita je nemoc, budu řešit, opravdu s tím musím něco dělat, na to už se nedá koukat,“ řekl na začátku své cesty portálu Super.cz.

Hostem 7 pádů Honzy Dědka z úterý 14. března byl také zpěvák Matěj Ruppert, herecký pár Martina Babišová a Kryštof Bartoš a herečka Marta Dancingerová. Celý díl se nesl v duchu podrobností o vztazích a zazněla v něm nejedna pikantnost.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.