Celebrity

26. února 2023 06:30

Vanesa Havlíková

Tereza Mašková psala text ke klipu s Lamborou za běhu. Sní o duetu se slavným pěvcem

7 pádů Honzy Dědka (4) - upoutávka

Tereza Mašková (26) patří k oblíbeným českým zpěvačkám, které se po výhře v pěvecké soutěži obzvláště daří. Své hity si navíc i sama skládá. V talkshow u Honzy Dědka prozradila, kde ji texty nejčastěji napadají, s kým si touží střihnout duet a jakého kolegu z branže nejvíce obdivuje.

Popovou a muzikálovou zpěvačku Terezu Maškovou si lidé kromě výrazného zastřeného hlasu pamatují i díky narůžovo obarveným vlasům. Pochází z hudební rodiny a vystudovala obor muzikál na pražské Konzervatoři Jaroslava Ježka. Po dvou výhrách v pěvecké soutěži začala účinkovat v Činoherním klubu v představení Sopranistky a nakonec vydala i své první album s výběrem skladeb, které zpívala v obou soutěžích.

Mohlo by vás zajímat: Textař Michael Prostějovský se vzdal včelky Máji. Nechtěl, aby měl Karel Gott problém

V posledních letech jí vyšla debutová deska s vlastními písněmi Zmatená, účinkovala jako předskokanka na turné Marka Ztraceného (37) a na podzim roku 2022 vydala další album s názvem Svět je málo růžový. Nyní prozradila, s kým dalším by si chtěla zazpívat.

„Ráda bych natočila duet s Andreou Bocellim. A pak mám hrozně ráda Vojtu Dyka, velmi ho obdivuju, je to strašně sympatický muž. To tady nemusím říkat, to víme všechny. A obdivuju ho jako muzikanta a zpěváka,“ vyznala se v 7 pádech Honzy Dědka Tereza Mašková.

Vedle Terezy Maškové se v dalším dílu 7 pádů Honzy Dědka představila také herečka Klára Issová. Článek si můžete přečíst ZDE.

S dalším úspěšným mužem, Markem Lamborou (27), kterého můžete znát například z populárního seriálu Slunečná, natočila klip k písní s názvem Náš příběh. Nápad na text přitom dostala při zvláštní činnosti. „Běhám se sluchátky v uších a s mobilem v ruce. Když mě něco napadne, snažím se to za běhu rychle napsat nebo namluvit na diktafon. Tak mě napadl i text k téhle písničce,“ prozradila Mašková, kterou v dubnu čeká galakoncert s Orchestrem Karla Vlacha v pražském Kongresovém centru.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.