Celebrity

7. března 2023 12:20

Marie Makovská

Arichtevovi otevřeně o začátku vztahu. Seznámili se díky nahým fotkám

Veronika a Biser Arichtevovi v 7 pádech

Začátky vztahu nyní už manželů Arichtevových byly komplikované. Jak už to v partnerstvích bývá, každý z nich má navíc tak trochu vlastní verzi příběhu. Jaké bylo vzájemné poznávání v prostředí natáčení seriálu a proč si Biser (46) vybral právě Veroniku (36)?

V 7 pádech Honzy Dědka se Veronika a Biser Arichtevovi rozpovídali o jejich seznamování při natáčení seriálu Vyprávěj. „Bisi buď chtěl obsadit mě, nebo tam měl ještě jednu herečku. A obě dvě jsme se mu líbily. Myslím, že můžeš být rád, že jsi obsadil mě. Dovedeš si představit život s tou druhou herečkou?“ obrátila se na manžela Veronika Arichteva, jméno své konkurentky ale neřekla.

Čtěte také: Ewa Farna promluvila o soukromí. Není to tak růžové, doma máme brajgl

Láska na první pohled?

„Když mi nabídl tu roli, volal mi přímo Bisi. To se neděje moc často, aby nám volal režisér, většinou volá castingová agentura. Pamatuju si to, jela jsem po Jižní spojce. Volala jsem pak svému švagrovi a říkala jsem mu, že mi nějaký Bulhar nabídl roli v tomhle seriálu. A pak jsem přišla, ty jsi přišel – a už to bylo,“ prozradila herečka.

Čtěte také: Veronika Arichteva zvedla sebevědomí všem ženám. Ukázala své břicho bez retuše

Jak popisuje sladké začátky Biser? „Na druhé straně to vypadalo tak, že jsem viděl nějaký časák, kde byla Verča vyfocená spoře oblečená. Když mi ty fotky ukázali, řekl jsem, že téhle holce zavolám, že to bude jednoduché. A zbytek příběhu je tak, jak říkala Verča,“ doplnil detaily z jejich seznamování režisér. „Ježíš, nebyly to ty nahé fotky od Ludvíka? To bych pak pochopila…“ zděsila se naoko Veronika v oblíbené talkshow moderátora Honzy Dědka, kterou uvidíte v úterý ve 21:35 na Primě.

Při natáčení seriálu horko těžko skrývali vzájemné sympatie. „Když jsme na place pochopili, že se sobě líbíme, vyhledávali jsme si tam prostory, kde bychom se mohli potkat ještě blíž,“ prozradila herečka s potutelným úsměvem. „Představte si, že jste na veřejném místě, kde se pohybuje 50 lidí – a u režiséra je to dokonce tak, že i když se jdu vyčůrat, pořád jsou za mnou, jestli něco nechci. A teď se chcete s někým neformálně potkat a něco si normálně říct. Musíte vyhledávat témata, která jsou poslouchatelná pořád dokola,“ doplnil ji Biser.

Čtěte také: Navoněným fotkám z Instagramu nevěřím, říká máma Veronika Arichteva

Svatbu měli Biser Arichtev s Veronikou Novou v srpnu 2013, kdy herečka přijala jeho příjmení. V dubnu 2020 oznámili, že čekají potomka. Syn Luka Christo Arichtev se jim narodil 29. září. Biser má z předchozího vztahu ještě syna Teodosia.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.