Petr uvaří menu podle Pohlreicha. Bude to úspěch, nebo totální propadák?

Prostřeno! XXV (66) – Petr má výhodu

Soutěž amatérských kuchařů z Prahy a Středočeského kraje tento týden zahájí pondělní hostitel Petr. Ten vaření miluje. Pracuje v cateringové firmě a před lety absolvoval kurz u Zdeňka Pohlreicha. Bude mít díky tomu výhodu?

Pondělní hostitel Petr má i díky své profesi k vaření blízko. Hosty nepřivítá u sebe doma, ale z technických důvodů využije bydlení své tety. Připraví tedy alespoň svůj osobní koutek, ve kterém ostatní mimo jiné objeví fotku se Zdeňkem Pohlreichem a Romanem Vaňkem. Jistě je na ni velmi pyšný. Přestože budou všichni tvrdit, že nehodlají taktizovat, některým bude vrtat hlavou, co to má znamenat.

U stolu se Petra na snímek zeptá Karolína a on prozradí, že byl před devíti lety u známého šéfkuchaře na kurzu. „Myslím, že tím, že absolvoval kurz, musí mít stoprocentně výhodu,“ přemítá Honza, jenž už je v soutěži podruhé a bude si myslet na výhru. Petr navíc bude vařit menu, které nápadně připomíná známé recepty, s nimiž Zdeněk Pohlreich slaví úspěchy dodnes.

Podívejte se, jak hosté kritizují Petrův hlavní chod:

Náročné menu bude výzvou

Dobře připravený salát Caesarhovězí líčka na víně nebo čokoládový fondant chtějí zkušenou ruku. Jak se s nimi Petr popasuje? Na první pohled bude dělat vše správně, chuť je však to hlavní. Je možné, že předčí i samotného Zdeňka Pohlreicha? Hostitel o sobě tvrdí, že když připravuje jídlo pro sebe a svou přítelkyni, je to vždy projekt na celý den. Proto bude zajímavé sledovat, jak zvládne své čtyři chody v časovém presu. Bude si navíc muset poradit s úkolem týdne, kterým je pokrm z vajec.

Stihne všechno uvařit včas, nebo budou muset hosté zdlouhavě čekat? Zalíbí se soutěžícím znalostní kvíz, který si Petr připraví jako zábavu, nebo jim bude připadat nudný? Sledujte premiérový díl vpodvečer na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.