Zbabělý taktik i fanoušek Pohlreicha. Nesourodá parta si půjde v soutěži po krku

Prostřeno! XXV (66) - upoutávka

Kulinářská soutěž bude i v tomto týdnu stát za to. V pražském a Středočeském boji o nejlepší menu si to u ploten, sporáků, vařičů, indukcí a dalších spotřebičů rozdají tři muži a dvě ženy. Komu půjde jeho herecký koncert lépe a kde to bude hrát falešně?

Tentokrát to bude pořádně napjaté a je jasné, že i příprava úkolu týdne, už na první pohled poměrně složitého, může zamíchat kartami. Půjde o přípravu vajec a jejich zakomponování do menu tak, aby tuto zapeklitost navíc nikdo nepoznal. Kdo odhalí, že na talířích je něco, co se v menu nevyskytovalo, a tedy začne hloubat nad důvodem servírování této lahůdky?

Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se pak bude moci těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte pořad od pondělí do pátku a hlasujte!

Pondělí: Cateringový manažer Petr (35) se do pořadu dostal na popud kamarádů.

Pokud by vyhrál, tak by peníze použil na cestování. Jako zábavu si pro své hosty připraví gastronomický kvíz. Menu poskládal z jídel, která má rád. Před lety byl na kurzu Zdeňka Pohlreicha a je jeho fanouškem. Inspiruje se jeho recepty? Sám o sobě tvrdí, že je společenský extrovert. Má rád skoro vše – není v jídle vybíravý. Miluje španělské ptáčky. Nikdy by nesnědl balut, durian ani ústřice. V životě se řídí mottem: „Vzdát se je horší než být poslední.“ Sledujte už v pondělí, jak seznamovací večer dopadne, komu bude chutnat a kdo jako první začne taktizovat.

Úterý: Studentka Karolína (19) sledovala vždy soutěž se svou babičkou.

Tak se teď přihlásila, aby si to mohla vyzkoušet na vlastní kůži. Pokud by vyhrála, zaplatila by si další rekvalifikační kurz týkající se jejího oboru a také by jela na dovolenou. Karolína soutěží v bikini fitness a má ráda zdravou stravu. Své soutěžní menu si vybrala, protože se skládá z jejích oblíbených jídel a surovin. Jako zábavu si pro své hosty připraví vázání květin. Sama o sobě tvrdí, že je celkem temperamentní, impulzivní a aktivní člověk, který má sny, cíle a postoje, za kterými si dost tvrdohlavě stojí a jde. Je rozhodná a nemá ráda nedotahování věcí do konce – nerada dělá věci jen tak „napůl“. Je upřímná, spravedlivá a loajální ke svým blízkým. Sledujte už v úterý, jestli se u Karolíny blýská na výhru, nebo zda dojde naopak k trapasům a nehodám.

Středa: Dlaždič a řidič Jaroslav (51) o sobě tvrdí, že je workoholik.

Žije s manželkou, která má dospělé děti z předešlého vztahu. Do pořadu ho přihlásila jeho sestra – je to sázka o pět litrů slivovice. Jeho sestra Renata Seidlová už totiž v pořadu účinkovala a s Jaroslavem soutěží, kdo získá víc bodů. Jaroslav uvaří bizarní recept s názvem plumlovský řízek a hosté se nestačí divit, kolik věcí se dá dát na jeden kousek masa. Středeční hostitel, už má nějaké zkušenosti s natáčením. Budou se mu během jeho dne hodit, nebo zjistí, že zábavné soutěže jsou přece jen trochu něco jiného než vaření? A jak si poradí s vejci? Jak se středečnímu hostiteli jeho večer povede? Dívejte se!

Čtvrtek: Studentka Adéla (22) se do pořadu přihlásila sama. Chce vystoupit ze své komfortní zóny.

Připravit čtyřchodové menu pro cizí hosty jí přijde jako skvělá výzva. Pokud by vyhrála, tak by peníze použila na cestování a také by zainvestovala do rozšíření výbavy na pečení. Jako zábavu si připraví hádání částí Prahy podle obrázků, které namalovala její kamarádka z tábora. Toto menu si vybrala, aby hosté a diváci měli možnost poznat kouzlo marocké kuchyně. Na některé ovšem budou nové chutě příliš a jídlo jí vůbec nepochválí. A co úkol týdne, jak bude zapracován do menu? Nenápadně? Jak se čtvrteční hostitelce její večer povede? Dívejte se!

Pátek: Nezaměstnaný Jan (38) si chce napravit reputaci.

Přihlásil se podruhé sám. V pořadu účinkoval v roce 2018 a pokazil dezert. Pokud by vyhrál, tak by jel s rodinou na dovolenou a nakoupil by, co potřebují. Jako zábavu si pro své hosty připravil malování na trička, která si pak odnesou domů jako dárek. Menu sestavil z jídel, která má vyzkoušená. Bude mít také zajímavý přístup k vaření a zbabělou taktiku. Spoustu věcí si připraví dopředu a stejně budou hosté čekat. Nejraději jí a připravuje maso a masové pokrmy, zejména ty na asijský způsob. Mezi jeho oblíbená jídla patří také svíčková na smetaně. Nechutná mu vařená zelenina (brokolice a mrkev), nejí koprovou omáčku ani zeleninové krémy. Povede se mu dezertový reparát? Honza má také připravenou taktiku – pokud někdo uvaří velmi dobře a ohrozí tak jeho vítězství, tak mu ubere body, aby měl větší šanci na výhru. Sledujte už v pátek, co jste během týdne nepostřehli!

Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno! O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.