Celebrity

15. září 2024 06:30

David Laštovka

Uhlíř má za sebou bouřlivý rozvod. Ocitl se v hledáčku policie, manželka ho musí hlídat

Hudební skladatel Jaroslav Uhlíř, který 14. září slaví 79. narozeniny, má za sebou dvě nevydařená manželství. Druhé skončilo velmi bouřlivým rozvodem. Láska mu vyšla až napotřetí. Jak mu to ve vztahu klape a jak se mu v současné době daří?

Jaroslav Uhlíř je otcem dvou dětí, syna Štěpána a dcery Elišky. Poprvé se oženil už ve svých dvaceti letech, manželství však vydrželo jen velmi krátkou dobu. Podruhé se vydal k oltáři rok před svými čtyřicátými narozeninami, ale ani toto manželství nebylo šťastné. Po pětadvaceti letech skončilo bouřlivým rozchodem.

Mohlo by vás zajímat: Zesnulý herec Karel Heřmánek s manželkou Hanou žil v luxusním domě v českém Beverly Hills. Kromě toho vlastnil řadu dalších nemovitostí

U soudu dokazoval, že manželství nefunguje

Jeho žena Zoja během rozvodového řízení požadovala pět milionů korun, ale soud jejímu přání nevyhověl. „My jsme spolu nežili už deset let, jen jsem se rozhodl, že se rozvedu, až bude moje dcera Eliška plnoletá. Když jsem podal návrh na rozvod, protistrana napsala, že se jedná o nesmysl, protože jsme normální a regulérně fungující rodina. Musel jsem dokazovat, že už dávno normálně nefungujeme. Byla to naprosto absurdní situace,“ svěřil se Jaroslav Uhlíř redaktorovi webu Prima Ženy.

Pátrala po něm policie

Láska mu vyšla až na potřetí. V roce 2012 se po dvouleté známosti oženil s psycholožkou Helenou, za svědka mu šel přítel a kolega Zdeněk Svěrák. V tomto manželství mu to klape, s Helenou dodnes tvoří šťastný a spokojený pár. Těžké chvíle se jim ale nevyhnuly. V roce 2018 Jaroslav prodělal těžký infarkt a tato událost napadla i jeho nervový systém, což vedlo k tomu, že začal mít problémy s pamětí.

Nedlouho poté se stalo, že hudební skladatel odešel z domova a nedal o sobě vědět. Ocitl se tak v celostátním hledáčku policie jako pohřešovaná osoba. Naštěstí všechno dobře dopadlo. Nejenže se dokázal dostat z nejhoršího, ale dokonce se vrátil zpátky ke koncertování. Velký podíl na tom má právě jeho manželka Helena, která je pro něj velkou oporou. Tím nejlepším lékem je pro něj hudba, koncerty pro fanoušky ho nabíjí.

Podívejte se, jak po Jaroslavu Uhlířovi pátrala policie:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 9. 2024

Ve vzduchu je cítit napětí, Berani, ale vy s tím můžete udělat jen málo. Drsná atmosféra je v ostrém kontrastu s lehkovážností, kterou jste pociťovali v posledních dnech. Zdá se, že jste obdrželi dobrou zprávu. Možná jste byli konečně oceněni za svou tvrdou práci? Nechlubte se svými úspěchy. Situaci by to jen zhoršilo. Buďte trpěliví. Vyhněte se konfrontaci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.