Úplněk v Býku, zatmění Měsíce a změna času: Nejvíce ovlivní čtyři znamení včetně Lva a Berana

V sobotu vyvrcholí říjnový úplněk pod nadvládou znamení Býka. Shodou okolností zároveň dojde k zatmění Měsíce a přechodu z letního času na zimní. Zatímco někoho ani jeden z těchto faktorů neovlivní, někteří lidé pocítí změnu výrazně. Která 4 znamení budou nejvíce ovlivněná?

Beran

Říjnový úplněk ve spojení se zatměním bude pro Berany zakončením jedné životní kapitoly. Ocení i maličkosti, kterých za poslední měsíce dosáhli, a pocítí stabilitu v oblasti financí. Na ruku jim začnou přicházet příležitosti, kterých do konce roku musí využít a nenechat je ladem. Sebevědomí jim zvýší uvědomění, že jsou schopni se o sebe postarat, aniž by na komkoliv viseli.

Lev

Spojení úplňku a zatmění Měsíce přinese dominantním Lvům spoustu příležitostí k tomu, aby prosadili svou autoritu a aby se dostali do vedení, a to nejen po pracovní stránce. Hodně bude záležet na tom, co budou sami pokládat za důležité, protože do konce letošního roku se v jejich životech projeví jako důležité to, co budou sami nejvíce řešit. Měli by přitom pamatovat na to, že peníze jsou jen jeden z prostředků.

Váhy

Lidé narození v tomto znamení mohli dosud věřit, že v jejich vztazích nejvíc záleží na tom, aby měli moc a kontrolu. Říjnový úplněk jim ale pomůže ke zhojení ran, které je k tomuto nezdravému náhledu vedly. Nastane čas k lepšímu pochopení lásky, intimity a férovosti. Toto období přinese příležitosti k rozhovorům s lidmi, kteří nerespektují jejich hranice.

Vodnář

Všeobecná stabilita díky úplňku dosáhne u Vodnářů svého vrcholu. Lidem narozeným v tomto znamení začne docházet, že některé záležitosti, které je tíží, už není třeba řešit, a že některé vztahy je lepší ukončit. Necítí-li se dobře ani doma, je třeba zavést změny, které situaci obrátí. Je čas začít pracovat na sebelásce.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.