Úplněk v Býku, zatmění Měsíce a změna času: Nejvíce ovlivní čtyři znamení včetně Lva a Berana

V sobotu vyvrcholí říjnový úplněk pod nadvládou znamení Býka. Shodou okolností zároveň dojde k zatmění Měsíce a přechodu z letního času na zimní. Zatímco někoho ani jeden z těchto faktorů neovlivní, někteří lidé pocítí změnu výrazně. Která 4 znamení budou nejvíce ovlivněná?

Beran

Říjnový úplněk ve spojení se zatměním bude pro Berany zakončením jedné životní kapitoly. Ocení i maličkosti, kterých za poslední měsíce dosáhli, a pocítí stabilitu v oblasti financí. Na ruku jim začnou přicházet příležitosti, kterých do konce roku musí využít a nenechat je ladem. Sebevědomí jim zvýší uvědomění, že jsou schopni se o sebe postarat, aniž by na komkoliv viseli.

Lev

Spojení úplňku a zatmění Měsíce přinese dominantním Lvům spoustu příležitostí k tomu, aby prosadili svou autoritu a aby se dostali do vedení, a to nejen po pracovní stránce. Hodně bude záležet na tom, co budou sami pokládat za důležité, protože do konce letošního roku se v jejich životech projeví jako důležité to, co budou sami nejvíce řešit. Měli by přitom pamatovat na to, že peníze jsou jen jeden z prostředků.

Váhy

Lidé narození v tomto znamení mohli dosud věřit, že v jejich vztazích nejvíc záleží na tom, aby měli moc a kontrolu. Říjnový úplněk jim ale pomůže ke zhojení ran, které je k tomuto nezdravému náhledu vedly. Nastane čas k lepšímu pochopení lásky, intimity a férovosti. Toto období přinese příležitosti k rozhovorům s lidmi, kteří nerespektují jejich hranice.

Vodnář

Všeobecná stabilita díky úplňku dosáhne u Vodnářů svého vrcholu. Lidem narozeným v tomto znamení začne docházet, že některé záležitosti, které je tíží, už není třeba řešit, a že některé vztahy je lepší ukončit. Necítí-li se dobře ani doma, je třeba zavést změny, které situaci obrátí. Je čas začít pracovat na sebelásce.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.