Blíží se lovecký úplněk ve znamení Býka. Budete nuceni postavit se problémům čelem

Říjnový úplněk vyvrcholí v sobotu 28. října 2023, bude se odehrávat pod nadvládou zemského a materiálně založeného znamení Býka a zároveň s ním dojde k zatmění Měsíce a ke změně letního času na zimní. Kdy přesně nastane, čím je ještě výjimečný a jak nás může ovlivnit?

Úplněk zvaný Lovecký

Úplněk, který nastane 28. října 2023, přesně ve 22 hodin a 23 minut, a doprovodí ho i zatmění Měsíce, bývá také nazýván Lovecký. Své označení dostal podle dávných indiánských zvyklostí, kdy indiáni v říjnu vyráželi stopovat a lovit zvířata při měsíčním světle, aby nahromadili dostatečné množství zásob na zimu. A ten letošní přinese velké změny. Nemusíte se jich bát, i když někdy nebudou zrovna příjemné, ve finále jsou to vždy změny, které jsou pro vaše největší dobro. Možná vás přepadnou myšlenky, jestli máte ve svém životě stabilitu, jakou jste si vždycky přáli, a v souvislosti s tím na vás mohou vyskočit ze skříně kostlivci, kterých jste si dosud raději moc nevšímali. Tentokrát však budete nuceni začít problémy řešit.

Úplněk ve znamení Býka

Býk je znamení stabilní, přátelské a materiálně založené, které ztělesňuje ideály své vládnoucí planety Venuše – smyslnost, krásu, lásku. Býk je rafinovaný, oceňuje umění, příjemnou hudbu, dobré jídlo, rád se obklopuje hezkými a luxusními věcmi a dopřává si různá potěšení. Býci se nevyhýbají tvrdé práci, ale mocná Venuše v nich podporuje i touhu užívat si lásku, krásu a rozkoš.

Nastal čas uvolnit vztahy, situace a vzorce chování, které vám již neslouží, a vytvořit prostor pro nové vzrušující zážitky a spojení. Můžete navíc očekávat zvýšenou přitažlivost a hlubší touhu po intimitě! Možná si uděláte ve svých vztazích více jasno. Pravděpodobně si všimnete, pokud někde panuje větší či menší nerovnováha, ať už jde o vztahy osobní, nebo pracovní, platonické, nebo romantické. Nechte se vést, následujte své srdce. Možná je právě tento úplněk to, co potřebujete, aby vás trochu popostrčilo, otevřelo vám oči a vy jste se zbavili toxických vztahů, které vás brzdí. Využijte toho.

Užívejte si všemi smysly

Býk je znamení, které je hluboce spojeno se všemi smysly a úplněk v tomto znamení vyvolává touhu nechat se hýčkat a užívat si života právě prostřednictvím všech pěti smyslů. Zkuste třeba čich. Vhodně zvolená vůně často stačí k tomu, aby se vaše mysl mohla vydat na divoké dobrodružství nostalgie a krásy. A příjemná vůně může usnadnit nalezení klidu při určitých činnostech, jako je meditace. Vyzkoušejte třeba vůni jasmínu, levandule a růže, které jsou pro rituály spojené s úplňkem obzvlášť vhodné.

Pamatujte, že úplněk může vyvolat emoce nebo vrhnout světlo na problémy, které bychom raději ignorovali, ale Měsíc se nám jen snaží pomoci vrátit se na tu správnou cestu, kterou bychom měli jít. Tak mu důvěřujte.

Odpočívejte a provětrejte si hlavu

Znamení Býka ovlivňuje krk, chrup, uši, hrtan, čelisti, šíji, štítnou žlázu. O tyto části těla bychom se v době kolem úplňku měli starat. Cokoli pro ně v tyto dny uděláte prospěšného, projeví se s dvojnásobnou silou. Vše, co však nadměrně zatěžuje, škodí mnohem více než v jiné dny. Snažte se vyhýbat průvanu a chladu, abyste nenastydli. Ani zbytečně nekřičte, a pokud je to jen trošku možné, nenamáhejte hlasivky. Zacvičte si, abyste uvolnili ztuhlý krk vhodné cviky, ideálně několikrát denně. Nezapomínejte ve své péči ani na zuby. Vyhýbejte se všem škarohlídům, neposlouchejte to, co nechcete slyšet. Naopak si pusťte něco, co vám udělá dobře na duši, a je jedno, jestli to bude nějaký romantický film, příjemná hudba, nebo kouzelné zvuky podzimní přírody.

Jaký bude listopad podle výkladu karet Helen Stanku?

Zdroj: autorský článek, najdise.cz


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.