Rodina

9. dubna 2023 11:45

Eliška Reiglová

Matka věnovala úspory na léčbu vážně nemocné dcery. V loterii pak vyhrála miliony

Celý život si spořila a věřila, že díky finančnímu polštáři prožije klidné stáří. Pak ale její dcera onemocněla rakovinou a Geraldine Gimblet veškeré úspory utratila za její léčbu. Den po jejím úspěšném dokončení se žena vydala na čerpací stanici, kde si koupila poslední stírací los. A právě ten byl výherní.

Pro Geraldine Gimblet nebyl život v posledních letech zrovna jednoduchý. Když zjistila, že její dcera onemocněla rakovinou, ani trochu neváhala utratit životní úspory za její léčbu. Dala tím dceři šanci i nadále žít plnohodnotně, přestože by sama na stáří neměla peníze.

Dcera Geraldine boj s rakovinou úspěšně zvládla a den po poslední etapě léčby se obětavá matka rozhodla zastavit na čerpací stanici a natankovat. U pokladny si chtěla koupit i stírací los, prodavač jí nicméně tvrdil, že už žádné nemá. Trvala na tom, aby se ještě jednou podíval, a nakonec se losu dočkala – zbyl poslední, který tam zřejmě čekal přímo na ni.

Čtěte také: Třikrát porazil rakovinu a myslel, že dávku štěstí už vyčerpal. Štědrý den muži změnil život

Los stál ženu pouhých 10 dolarů a přinesl jí jmění ve výši dvou milionů dolarů. Kdyby netrvala na tom, aby se prodavač pořádně podíval, z benziny by odjížděla s prázdnou. Šek na tučnou výhru si přijela převzít s dcerou a také již dospělou vnučkou.

„Den předtím, než si koupila los, jsem odcházela z nemocnice po poslední etapě léčby rakoviny prsu. Máma vyčerpala své životní úspory, aby se o mě postarala, když jsem byla nemocná. Mám z ní teď velkou radost,“ řekla dnes již zdravá dcera Geraldine podle deníku Daily Mail.

S rakovinou prsu úspěšně bojovala také Michaela Kuklová:

Sdílejte článek
Štítky peníze léčba rakovina loterie výhra stírací los

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.