Sedmkrát výhra v loterii a pohádkové bohatství. Úspěšný muž prozradil svou taktiku

Američan Richard Lustig se v rozmezí necelých dvaceti let stal sedminásobným vítězem loterie. Poté, co se šampiónovi podařilo vyhrát více než milion amerických dolarů, vytvořil si vlastní loterijní herní systém a po několika úspěšných pokusech se podělil o své cenné taktiky.

Richard Lustig (†67) žil v Orlandu na Floridě, kde se živil jako obchodník v zábavním průmyslu. Proslavil se zejména výhrou velkých cen v sedmi státem sponzorovaných loterijních hrách v letech 1993 až 2010. Jeho výhry za ty roky činily více než 1 milion dolarů. Po svých zkušenostech napsal knihu Naučte se, jak zvýšit své šance na výhru v loterii.

Jaká byla jeho výherní metoda?

V rozhovoru pro ABC News Lustig prozradil, že jeho metodou, jak zvýšit šanci na výhru, je vždy všechny své výhry vsadit znovu zpět do loterie. V jednom z rozhovorů také uvedl, že nejdůležitější je držet se svých vlastních čísel.

„Nezáleží na tom, jak přesně si čísla vyberete, jakmile si ale svou sadu čísel zvolíte, prozkoumejte ji. Zjistěte, zda vybraná čísla mají s vaší osobností něco společného a následně se jich držte,“ zmínil výherce s tím, že neexistuje žádná magická metoda, jak si svá čísla vybrat.

Přestože sám sázel často, varoval lidi, aby byli zodpovědní a nenechali se příliš unést myšlenkou na velké výhry. „Každý den dostávám e-maily s dotazem, jaké je to výherní číslo. Jedno číslo jackpot ale nevyhraje, sada vlastních čísel poté už ano,“ dodal.

Pohádkových 33 miliard vyhrál sázející v USA:

Dle loterijního vítěze a autora knih o tom, jak dosáhnout pohádkové výhry, je důležité i to, že čísla, která si vybíráte, by neměla být po sobě jdoucí. Neměla by ani spadat do stejné číselné skupiny či končit stejnou číslicí.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.