Celebrity

3. listopadu 2023 12:48

David Laštovka

Utajovaná minulost Karla Gotta. S Martinou Formanovou se pokoušeli o miminko

7 pádů Honzy Dědka (44) - Martina Formanová

Nezapomenutelný český zpěvák Karel Gott, od jehož smrti letos v říjnu uplynuly už čtyři roky, měl v životě několik vážných vztahů. Jeho velkou láskou byla i o 27 let mladší spisovatelka a scenáristka Martina Zbořilová, která se nakonec provdala za režiséra Miloše Formana. Ta nyní o partnerském soužití s Mistrem prozradila více.

Karel Gott se s Martinou Formanovou, tehdy ještě Zbořilovou, poznal na jednom večírku, když jí bylo 18 let a studovala brněnské gymnázium. Zpěvák jí na rozdíl od většiny jejích vrstevníků přišel zajímavý a přitažlivý. Zaujal ji svým elegantním oblečením a vůní kořeněného parfému.

Jakmile Formanová odmaturovala, oznámila Gottovi, že si v Praze pronajala byt a začnou v něm společně bydlet. O tom ale zpěvák nechtěl ani slyšet. Bál se ztráty svobody a ze vztahu raději vycouval. Po několika letech se ovšem znovu dali dohromady a bylo to mezi nimi velmi vážné. Pokoušeli se dokonce o miminko. „Nemohla jsem otěhotnět. Měli jsme období, že jsme se o to pokoušeli. Tehdy kdyby se to stalo... Čert ví, jak by se ten život dál odvíjel. Měla jsem obrovský strach, že děti nikdy mít nebudu,“ svěřila se nyní Formanová v rozhovoru pro pořad Face to Face.

S Karlem Gottem se stihla rozloučit

„Stýkali jsme se deset let. Ale bylo to období, že mezitím jsme měli jiné vztahy. Já jsem chtěla stálého partnera, on to měl hodně rozlítané,“ poznamenala Martina. Rozešli se v dobrém a zůstali v přátelském kontaktu. Naposledy se viděli tři měsíce před Gottovou smrtí.

Přečtěte si: Karel Gott během kariéry vydělal přes miliardu korun. Dědicům konto navyšuje i po smrti

„Byla jsem u nich na Bertramce s mojí sestrou, kterou Karel znal z osmdesátých let, na večeři. Přišel mi hodně smířený s tím, že odejde,“ zavzpomínala zlomeným hlasem Formanová. Karel Gott zemřel 1. října roku 2019, pár měsíců po svých osmdesátinách, které ještě s rodinou i přáteli z branže stihl oslavit.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.