Celebrity

8. listopadu 2023 14:55

Šarlota Chmelařová

Vanda Hybnerová propadla jízdě na traktoru. Chci mít ale i čas na vnuky, říká

Vanda Hybnerová v Show Jana Krause

Vanda Hybnerová je žena mnoha tváří. Kromě herectví se věnuje také režii a farmaření. Práci na venkově si v poslední době velice užívá a své workoholické tempo se snaží mírně snižovat především kvůli svým vnukům, na které chce mít dostatek času.

Vanda Hybnerová (55) je sympatická blondýnka, která hýří vtipem a dobrou energií. V poslední době už ale svůj čas netráví pouze v divadle nebo před kamerou. Pracuje také jako režisérka, a co mnozí netuší, podstatnou část jejího života tvoří také farmaření, kterému se věnuje na Vysočině.

Čtěte také: Pozadí rozchodu Vandy Hybnerové a Saši Rašilova. Herec ji opustil kvůli zámožné podnikatelce

Přestože se na své farmě přímo nevěnuje zemědělství, pořídila si letos traktor. „Není to úplně malý traktůrek, ale je takový holčičí a leze se na něj po schůdkách,“ popisuje Hybnerová v Show Jana Krause stroj, který jí prý přinesl nebývalou radost. „Co jsou proti tomu nějaké premiéry v divadlech! Když jedu na traktoru a za mnou zůstává čisto, ten mulčovač rovná krtince, koňská h***a mizí, klacky mizí. To je nádhera,“ libuje si nadšeně Vanda s tím, že na něm vydrží sedět i sedm hodin v kuse.

Chovatelka koní

Nad fotografiemi ze své farmy prozradí, že její koňské stádo i psí smečka pomalu stárnou a že s jedním koníkem, který se dožil 30 let, se už musela rozloučit. „Když se chcete rozloučit s koněm, tak si k tomu musíte objednat jeřáb, který ho ukládá za nohy do hrobu, který musí vykopat bagr,“ popisuje Hybnerová způsob, jakým pochovala svého zvířecího přítele.

Mohlo by vás zajímat: Vanda Hybnerová alias Áčko z Krejzových. Podívejte se na rozhovor

Dodala také, že to byla první koňská smrt, kterou zažila, a že jí rozloučení dalo zabrat. „Je to takové méně pietní. No, ale už to mám jednou za sebou… a mám tam ještě dvanáctileté koně, takže o ty se budu ještě dlouho starat,“ uvádí herečka, kterou mohou diváci znát například ze seriálu Krejzovi.

Životní tempo chce zvolnit hlavně kvůli rodině

Hybnerová má v práci široký záběr a kromě hraní se věnuje i již zmiňované režii. „Jsem strašně činorodá a pracovitá a někdy mě to už dohání. Pořád něco plánuju, furt něco vymýšlím,“ připomíná Vanda nedávnou premiéru jemně autobiografické hry Slávy dcera v divadle La Fabrika, která vznikla ve spolupráci s Natálií Kocábovou.

Podívejte se, jak Vanda Hybnerová spolkne hořící cigaretu:

Ve své práci se snaží dbát na radu svého zesnulého tatínka, mima Borise Hybnera. „Ale držím se jedné věci, kterou mně táta poradil, a to je mít u představení dobrý název a dobrý konec. To funguje,“ vysvětluje Hybnerová v premiérovém dílu Show Jana Krause, který můžete sledovat už tuto středu 8. listopadu ve 21:35 na Primě. Pozitivně naladěná umělkyně ale přiznává, že se v poslední době snaží zvolnit tempo. „Učím se už trošku někdy říkat ne, protože mám teď vnuky, tak na ně chci mít čas. To je úplně něco jiného než mít vlastní děti,“ dodává dvojnásobná maminka.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.