Prima maminka

12. prosince 2022 12:00

Josef Kolina , redakce Prima Ženy

Vánoce nejsou vždy idylka. Připálené cukroví, spadlý stromek. Znáte tyto katastrofy?

Vánoce plné nehod

Krásné ozdoby, souměrný vánoční stromek, vonící cukroví a naklizená domácnost. Zkrátka Vánoce jak z katalogu. Tak takové nehledáme. Rozhodli jsme se, že letos dáme naopak příležitost těm, kterým v zápalu vánočních příprav něco nevyšlo. Oceňujeme nedokonalé Vánoce.

Vánoce. Svátky klidu, pohody a všeobecné nazdobenosti. Jenže to je často jen teorie, kterou bychom si přáli. Realita je trochu jiná, méně dokonalá. A nejde zdaleka jen o nesouměrné stromky a připálené cukroví.

Vaše vánoční katastrofy vás nemusí štvát, natož abyste se za ně styděli. Pojďte se s nimi pochlubit a společně se jim zasmát. Protože smích léčí a sdílená nehoda už nevypadá zdaleka tak dramaticky. A navíc, i z nedokonalosti se dá udělat přednost. Jak je vidět na tomto hrdém křivém stromě v pražských Nuslích, který každoročně zdobí adventní čas u kostela sv. Václava.

Vánoční katastrofy budeme zveřejňovat, ty nejlepší odměníme

Pošlete nám fotky svého připáleného cukroví, spadlých stromků, tvůrčího nepořádku, povodní v bytě, rozbitých ozdob, zkrátka čehokoli takového na adresu Novyden@iprima.cz. V ranním pořadu Nový den na CNN Prima NEWS budeme vánoční katastrofy průběžně zveřejňovat a 23. prosince v Hlavních zprávách vyhlásíme tři vítěze, kteří budou za své nezdary oceněni. Aneb proč by měli vyhrávat jen ti bezchybní? Těšíme se na vaše fotografie.

Sdílejte článek
Štítky kočka Vánoce nehody havárie Nusle vánoční stromek katastrofy

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.