Celebrity

10. prosince 2022 11:46

Šarlota Chmelařová

Dvoumetrový penis či luxusní WC. Jaké nejpodivnější dárky si nadělily známé osobnosti?

Pokud patříte mezi vtipálky, pravděpodobně vás podivné dárky slavných osobností pobaví. Jste-li citlivější povahy, mohou vás i trochu vyděsit. Čím obdarovali své slavné přátelé Ed Sheeran, Lady Gaga nebo třeba Drake?

Konec roku je za dveřmi a vy si zřejmě lámete si hlavu nad tím, čím obdarovat své nejbližší. Pokud nechcete zvolit tradiční vánoční dárek a nebojíte se trochu zariskovat, třeba vás inspirují nápady celebrit. Spousty známých osobností si ze svých slavných přátel vystřelilo a vzájemně si darovali opravdu zvláštní věci. Níže najdete přehlídku toho nejlepšího.

Drake daroval záchod

Známý americký rapper Drake obdaroval svého dobrého přítele, hudebního producenta DJ Khaleda, vskutku netradičním dárečkem. K jeho 47. narozeninám mu dal několik super moderních toalet. Nadšený hudebník o tom pak sdílel video na svých sociálních sítích. „Můj brácha Drake koupil mně a mojí rodině čtyři moderní záchody. A teď si nedělám srandu, ale tohle jsme si opravdu přáli. Já a moje královna jsme o tom už dříve mluvili,“ vysvětlil DJ Khaled na svém Instagramu.

Ed Sheeran a soška penisu

Britský hudebník Ed Sheeran se svěřil, že dostával řadu let od svého přítele, Eltona Johna, podivné dárky se sexuální tématikou. Počáteční rozpačité pocity nakonec vystřídalo nadšení a inspirace. Sám Ed Sheeran v netradičních a vtipných dárcích našel zalíbení a rozhodl se tímto způsobem obdarovat i svého kamaráda, zpěváka Sama Smitha. Ten během televizního rozhovoru prozradil, že mu Ed dal téměř dvoumetrový mramorový penis. „Má to dvě tuny a já si to musím odtáhnout domů,“ smál se Smith.

Krvavá Angelina Jolie

Když byla americká herečka Angelina Jolie vdaná za Billyho Boba Thortona, darovali si navzájem náhrdelníky, které obsahovaly krev toho druhého. Možná, že se jimi inspirovali i Megan Fox a Machine Gun Kelly, kteří si krev dokonce i navzájem pili.

Sám Billy Thorton pak v podcastu z roku 2018 celou situaci vysvětluje. „Ty náhrdelníky byly úplně obyčejné. Řekli jsme si, že se píchneme do prstu špendlíkem a budeme nosit trochu toho druhého kdykoliv budeme od sebe. Když to ale vyšlo v médiích, znělo to, jako kdybychom okolo krku nosili kýbl krve,“ prohlásil tehdy herec.

Eminem daroval penisové prsteny

Zdá se, že mezi hvězdami jsou vtipné dárky se sexuální tématikou velice oblíbené. Další celebritou, která se rozhodla pro podobný koncept dárku je Eminem. Když se jeho přítel Elton John ženil a bral si svého dlouholetého partnera Davida Jamese Furnishe, daroval jim Eminem dva diamantové prsteny s penisem.

Let do vesmíru? Pro Katy Perry žádný problém

Zpěvačka Katy Perry darovala v roce 2010 svému exmanželovi Russellovi Brandovi let do vesmíru od společnosti Virgin Galactic, a to v hodnotě 200 000 dolarů, což je v přepočtu přes 4,6 milionu korun. Hodně okázalý dárek, ale ani ten jejich vztahu nepomohl. Rok na to se pár rozešel.

Yemi se podívá do vesmíru:

Lady Gaga

Talentovaná zpěvačka a herečka Lady Gaga se na vrchol vypracovala svépomocí a postupně. Dříve pracovala v barech a živila se jako go-go tanečnice. Teď je z ní uznávaná umělkyně, ale trochu z té obyčejné holky v ní zůstalo. Když jí čekal její první herecký počin, a to v seriálu American Horror Story, přinesla scenaristovi Ryanu Murphymu své zvratky v pytlíčku. Po cestě na natáčení byla tak nervózní, že se v autě pozvracela do tašky. Tu pak odnesla Murphymu. Díky této minisérii nakonec dostala prestižní cenu Zlatý glóbus a byla oceněná v kategorii Nejlepší herečka v minisérii nebo televizním filmu.

Zdroj: usmagazine.com


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.