Celebrity

6. prosince 2022 05:30

Eliška Reiglová

Vánoce nejsou pro každého. Těchto 13 slavných osobností je z duše nenávidí

Vánoce mají být radostným obdobím, kdy se lidé sejdou se svými blízkými, rozbalí si dárky u stromečku, dobře se najedí a odpočinou si u svátečně laděných filmů. Ne každý je ale takto vnímá, leckdo je dokonce ze srdce nenávidí. Slavné osobnosti nejsou jiné a i mezi nimi se najde několik takových, které by vánoční shon bez problémů oželely. A vysvětlily také, proč tomu tak je.

Ne každý se dokáže naladit na vánoční atmosféru a užívat si období, jež především děti považují za nejkrásnější v celém roce. Nejen pro běžné smrtelníky, ale i pro mnoho celebrit představují Vánoce čas, který by klidně zcela zrušily. Svůj odpor k svátkům si přitom umí odůvodnit a nestydí se za něj.

Jak se těší na Vánoce bývalá lyžařka Kateřina Neumannová?

Miley Cyrus

Zpěvačka a herečka Miley Cyrus se už v roce 2016 sledujícím na Instagramu svěřila, že Vánoce nemá ráda. „Říkejte mi třeba Grinchi, ale během Vánoc jsem vždy smutná. Připadají mi nafouknuté a pošetilé,“ odhalila. Dodala ale zároveň, že její rodiče na Vánoce vždy pomáhali těm, kteří v životě neměli takové štěstí jako oni, a že doufá, že takový přístup si časem osvojí více lidí.

Ozzy Osbourne

Bývalý frontman kapely Black Sabbath se ze zářivých ozdob, sněhuláků a sobíků rozhodně neraduje, jak řekl ve videu na svém YouTube kanálu. „Říkám to své manželce Sharon už věky. S*át na Vánoce, nenávidím je. Jsou to svátky pro shopaholiky a děcka. Musím rozbalovat pitomé dárky, takové plýtvání papírem. Když jsem pil, Vánoce byly fajn důvod, proč se opít. Teď je nesnáším,“ řekl bez obalu.

Colin Firth

Britský herec Colin Firth se v období těchto zimních svátků mění v nefalšovaného mrzouta. „K Vánocům chovám hlubokou averzi. Dávám si dobrý pozor, abych v tomto období nezapínal rádio. Všechny ty písně ve mě vyvolávají chuť se zabít. Najednou mají být jen tak všichni pro nic za nic šťastní,“ řekl deníku Daily Mail.

Lady Gaga

Zpěvačka a herečka, která byla dříve známá především pro své kontroverzní kostýmy a čas od času i kontroverzní hlášky, svou nenávist k Vánocům projevila právě během svátků na jednom ze svých koncertů, kde kousla do figurka Santy Clause. „Nesnáším Vánoce. Cítím se osaměle a mizerně,“ řekla jen vteřiny poté.

Hugh Grant

Britský herec Hugh Grant, přestože hrál ve vánočním hitu Láska nebeská, kde měl i nezapomenutelnou taneční scénu, v prosinci rád uteče pryč od všech oslav. „V posledních letech jsem brával tátu do muslimských zemí, abych se tomu zcela vyhnul. Oba nesnášíme Vánoce stejně,“ svěřil v roce 2009 deníku Mirror.

Marion Cotillard

Francouzská herečka známá z akčního filmu Taxi v pořadu Live With Kelly prozradila, že Vánoce si neužívala ani jako dítě. „Prostě nemám vánočního ducha. Už jako dítě jsem se hádala s mámou, protože jsem nestála o dárky. Byla naštvaná a hádaly jsme se takhle každoročně, protože nechtěla, abych jako jediná z dětí neměla dárky. Já si trvala na svém, že nic nechci a nepotřebuji.“

Christopher Waltz

Herec Christopher Waltz vnímá Vánoce jako komerční svátky určené k tomu, aby lidé utráceli nekřesťanské peníze za dárky. „Kdybych si mohl přát jedinou věc, bylo by to úplné zrušení Vánoc,“ řekl v rozhovoru pro magazín BackstageOL.

Jennifer Aniston

Oblíbené herečce, představitelce Rachel ze seriálu Přátelé, znechutili Vánoce její příbuzní už v dětství. „Má rodina ze strany táty pochází z Řecka, takže jsem musela chodit na lekce břišních tanců, na Štědrý den se převlékat za malou Řekyni a příbuzným zatančit. S Vánocemi to nemělo nic společného, jen mě to ponižovalo,“ zavzpomínala Jennifer Aniston v rozhovoru pro Entertainment Weekly.

Diego Luna

Herec známý z Hříšného tance 2 či seriálu Andor nepovažuje chování lidí o Vánocích za přirozené, proto tyto svátky nemá příliš v lásce. „Podle mě je to konzumní období. Vadí mi, že lidé najednou cítí povinnost dělat věci, které jindy nedělají,“ řekl magazínu Celestrellas s tím, že kvůli dětem se i přes svůj postoj k těmto svátkům snaží, aby šlo o krásné období.

Noel Gallagher

Zpěvák kapely The Oasis chová k Vánocům až neuvěřitelně velkou nenávist. „Jsou nechutné. Všechny ty hory jídla, stupidní svetry, přehršel reklam a hnusné počasí,“ vysvětlil svůj odpor v rozhovoru s magazínem Far Out.

Rod Stewart

Oblíbený hudebník není fanouškem vánočního veselí, jak prozradila jeho žena. O 26 let mladší kráska ale přesně ví, jak mu v tomto období zvednout náladu. „Rod se vždy těší, až zase sundáme dekorace a jeho dům bude vypadat normálně. Abych ho rozveselila, tak se oblékám do kostýmu paní Santové. To mu vždy vykouzlí úsměv na tváři,“ řekla Penny Lancaster v talkshow Loose Women.

Melania Trump

Bývalá první dáma USA o své nenávisti k Vánocům nemluvila veřejně, unikla ale nahrávka, na které si servítky rozhodně nebrala. „O Vánocích dřu jako mezek, všechny ty dekorace, koho to sakra zajímá? Nikoho, ale stejně to musím udělat,“ postěžovala si.

Marilyn Manson

Kontroverzní zpěvák známý pro svůj osobitý styl v rozhovoru pro magazín USA Today prozradil, že předstírá, jako by žádné Vánoce neexistovaly. „Nenávidím je. Co jsem dospělý, neměl jsem doma ani stromek. Pár mých přátel drží chanuku, což je pro mě přijatelnější, konvenčnější svátek.“


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.