Vánoční program na Primě rozzáří oblíbené filmy, show i pohádková klasika

Sám doma

Na letošní sváteční čas nadělí Prima svým divákům opravdu pestrý vánoční a silvestrovský televizní program. U obrazovek se bude bavit každý! Na co přesně se těšit kromě milované klasiky v podobě Šíleně smutné princezny, Kevina či Pretty Woman?

Kromě celé řady koprodukčních filmů s vánoční tematikou, které Prima nabídne v průběhu prosincových nedělních večerů, naladí diváky na sváteční atmosféru i dva speciální pořady z výjimečných událostí a hned dvě speciální vydání oblíbených zábavných pořadů.

  • 11. prosince završí své pátrání po nejkrásnější dívce pořad Hledá se Miss, a to v živém přenosu soutěže Česká Miss Essens z pražského O2 Universa, který Prima nabídne od 20:15 v přímém přenosu.
  • 20. prosince ve 20:15 – 7 pádů s Písničkou.  Speciál věnovaný památce Hany Zagorové s jejími nejbližšími.
  • 23. prosince ve 20:15 – Vánoční speciál Máme rádi Česko.

Televizní program na Štědrý den na Primě

Hned ráno sváteční televizní program odstartuje pohádkou Krakonošův poklad, kterou bude ve vysílání následovat nestárnoucí klasika Lízin let do nebe. Dopoledne bude patřit ještě oblíbené Noci v muzeu a rodinné komedii Rolničky, kam se podíváš. Po obědě se na obrazovkách představí Hurvínek a kouzelné muzeum, Dařbuján a Pandrhola nebo Sedmero krkavců v hlavní roli s Martou Issovou.

Ve 20:15, v hlavním vysílacím čase, pak zazní nezapomenutelná hláška „Harry, jdu do baráku!“ ve snímku Sám doma (hned 25. prosince pak Prima uvede Sám doma II: Ztracen v New Yorku), na který naváže romantický film a lásce, která nezná hranice – Navždy spolu. Slavnostní den završí bláznivá komedie Matky na tahu o Vánocích.

Klasické pohádky

  • 25. prosince v 16:30 – Když draka bolí hlava
  • 26. prosince ve 20:15 – Princ a Večernice
  • 27. prosince ve 20:15 – Šíleně smutná princezna
  • 28. prosince ve 20:15 – Třetí princ

Silvestrovský televizní program na Primě

Poslední den letošního roku načnou hned ráno Pan Popper a jeho tučňáci, po nichž dorazí na televizní obrazovky Krásná pokojská. K divákům se podívají i Tři chlapi na cestách, přijede Třetí princ a chybět nebude ani Cirkus v cirkuse. V podvečer se bude rozesmátí za každou cenu bránit Šíleně smutná princezna. Samotný sváteční večer pak bude patřit pořadům z vlastní tvorby a jejich silvestrovským speciálům. Trojici začne Inkognito – Silvestr 2022, následovat bude Silvestrovských 7 pádů Honzy Dědka a před půlnočním přípitkem naladí diváky Silvestrovská Partička.

Nedělní Prima kino a vánoční filmy i pohádky na Primě

Zimní pohodu nabídne stanice Prima svým divákům již od začátku měsíce – 4. prosince se představí Anna Polívková coby Ženská na vrcholu v romantické komedii z vysokohorské chaty, v níž mimo jiné hvězdy hraje také Jana Preissová. O týden později diváky čeká premiéra snímku Láska hory přenáší, kde jednu z hlavních rolí ztvárnil Marek Lambora, který v létě pozlobil fanoušky rošťáckým účesem. Sváteční atmosféru pak 18. prosince vykouzlí Pohádky pro Emu.

Vánoce na Prima COOL

Prosinec na Prima COOL bude stejně nadupaný jako zbytek roku. Na obrazovkách bude v dalších dílech řádit Partička, extra dávku humoru nabídnou i závěrečné díly novinek Joker Show Bábovky a plechovky. Další pořad z vlastní tvorby, Blondýna, kutil a zabiják, se s diváky rozloučí 14. prosince večer a Luděk Staněk se bude před Vánocemi naposledy zlobit v závěrečné epizodě 20. prosince.

Den nato však na obrazovky dorazí pořádná nálož nekorektního humoru v premiérově uvedeném animovaném seriálu Brickleberry. Nouze nebude samozřejmě ani o povedené filmy. Prima COOL nabídne ve sváteční čas pohádky pro dospělé, a prosinec se tak ponese ve znamení fantasy ve snímcích o Percy Jacksonovi, dále ve filmech Valhalla: Říše bohů, Probuzení tmy nebo Solomon Kane.

Vánoce na Prima MAX

Pestrou filmovou nadílku bude Prima MAX přinášet po celý prosinec. Na Mikuláše se Nicolas Cage představí v premiérovém snímku Noční bouře, dva dny poté se bude na obrazovkách v další novince vyšetřovat Záhada v Saint-Tropez.

Následující den nabídne rovnou dva oceňované filmy – Zlý časy v El Royale a Kde se touláš, Bernadetto? Hned ve dvou snímcích se ukáže i herecká hvězda současné mladé generace – Timothée Chalamet – 14. prosince ve snímku Krásný kluk a 25. prosince v Deštivém dni v New Yorku.

Vánoce na Prima KRIMI

Pro všechny, kteří nechtějí nechat své šedé buňky mozkové zahálet ani v době vánoční, si nabitý program připravil kanál Prima KRIMI. Od 3. prosince uvede v sobotním prime time premiérovou třetí řadu seriálu McDonaldová a Dodds, ve kterém nesourodá detektivní dvojice vyšetřuje zapeklité případy na pozadí krásného britského města Bath.

Všední podvečery pak od 14. prosince obsadí Vraždy v Brokenwoodu s premiérovou osmou řadou. Každý den po obědě pak kanál nabídne pokračování oblíbeného seriálu Případ pro dva v premiérově uvedené sedmé řadě.

Vánoce na Prima LOVE

K Vánocům neodmyslitelně patří i romantické filmy a seriály, a se svou nabídkou tak nemůže zůstat pozadu ani nejzamilovanější český kanál Prima LOVE. Již od konce listopadu bude divačkám nabízet hned dvojitou dávku pohledného tureckého herce Cana Yamana, a to v seriálech Příchuť lásky a Recept na lásku, vysílaných každý den.

V půlce měsíce se vrátí na obrazovky i telenovela Láska klepe na dveře. Divačky se dočkají také uzavření příběhů Rodiny doktora Kleista v premiérové závěrečné deváté řadě seriálu.

Vánoce na Prima ZOOM

Že svátky se slaví nejen u lidí, ale i u zvířat, předvede kanál Prima ZOOM 1. prosince ve 23:00 v dokumentu Vánoce v říši zvířat. Tradiční českou rybu ve zcela novém světle bude v prosincové pátky vždy ve 20:00 ukazovat premiérová pátá řada oblíbeného dokumentárního seriálu Kapří monstra.

Ve třpytu vánočních ozdob pak od 17. prosince tři soboty za sebou ve 23:00 pozve kanál diváky za oponu nejznámější královské rodiny v dokumentu Soukromý život Windsorů.

Prima SHOW

Ani nejmladší kanál skupiny Prima nezůstane letos v prosinci se svou nabídkou pozadu. 12. prosince přinese poslední příběh plný slz, radosti i překvapení během svatby v pořadu Den jak sen.

V předvečer Štědrého dne se pak diváci dozvědí, který z párů se stal vítězem show LIKE HAF a odejde domů se svým čtyřnohým mazlíčkem a s půl milionem korun. Na Silvestra pak kanál začne vysílat populární reality show natočenou na sousedním Slovensku – Habovřesky.

Opravdu znáte vánoční kultovky s Kevinem nazpaměť?

1 15 Kam do Evropy odlétla Kevinova rodina na Vánoce ve filmu Sám doma?

2 15 Kde přesně si paní McAllisterová uvědomila, že zapomněli doma Kevina?

3 15 Ve kterém městě žije Kevin s rodinou?

4 15 Proč nechce Kevin spát v posteli s malým bratrancem Fullerem?

5 15 Jakou pizzu Kevin miluje a objedná si ji, když zůstane sám doma?

6 15 Jak se jmenuje ústřední dvojice zlodějů?

7 15 Jaká fáma se mezi dětmi šíří o samotářském starém sousedovi Marleym?

8 15 Který ze zlodějů má zlatý zub?

9 15 Kdo ve filmu vypustil legendární hlášku „Harry, jdu do baráku“?

10 15 Co udeřilo Marva do čela a zanechalo na něm otisk?

11 15 Kdo si ve filmu zanadával „Ty neřáde, prevíte, holomku! Kde jsi, ty malej spratku“?

12 15 Zazněla ve filmu Sám doma hláška: „Je to rebel“?

13 15 Kolik je malému Kevinovi let?

14 15 Kdy Kevin zahlásí „Je ze mě zločinec”?

15 15 Jakou scénou končí film Sám doma?

Máte % správných odpovědí.

To není dobrý výsledek. Zkuste to znova.

To není dobrý výsledek. Zkuste to znova.

To není špatné, ale pořád je co zlepšovat.

Gratulujeme, máte velmi dobré znalosti.

Výborně, vaše znalosti jsou skvělé.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.