Celebrity

2. září 2022 10:44

Josef Šťastna

Buzz ze Sám doma má velký problém: Devina Ratraye čeká soud kvůli znásilnění

Když se dnes objeví zpráva, že některá z bývalých dětských hvězd provedla něco skandálního, či dokonce nelegálního, zřejmě to už nikoho moc nepřekvapí. Inklinace kdysi slavných dětí k průšvihům je vysoká. Devina Ratraye (45) ale expřítelkyně obvinila z obzvlášť vážných prohřešků.

Rodinný komediální hit. Tak se dá ve třech slovech popsat film Sám doma, který se od roku 1990 až dosud drží na žebříčku divácké popularity hodně vysoko a téměř neodmyslitelně patří každý rok k Vánocům. Ze všech dětských postav je nejvíce nezapomenutelný roztomilý Kevin, kterého geniálně zahrál Macaulay Culkin (42). Divákům je ale hodně známý také obličej jeho staršího bratra Buzze, který malého Kevina v komedii pořádně trápí.

Legendární komedii Sám doma můžete sledovat na Štědrý den ve 20:15 na Primě.

Právě představitel Buzze Devin Ratray je nyní až po uši v problémech se zákonem. Aktuálně ho vyšetřuje policie kvůli obviněním, která proti němu vznesla jeho expřítelkyně Lisa Smith. Tu měl v roce 2017 napadnout a v loňském roce škrtit, obvinila ho navíc také ze znásilnění.

Drogy a vynucený pohlavní styk

„Pamatuji si, že jsem se probrala, ale nemohla jsem se hnout. Nemohla jsem ani pořádně otevřít oči, ale slyšela jsem, co se děje, a cítila jsem, co se děje. Věděla jsem, že ti dva jsou pryč a že stále ležím na gauči,“ řekla Lisa Smith v rozsáhlém rozhovoru pro CNN a naznačila tak, že na ni herec při údajném sexuálním útoku nebyl sám.

Pro tentýž zpravodajský web Devin Ratray prostřednictvím svého právního zástupce obvinění ze strany své expřítelkyně popřel s tvrzením, že s ní pohlavní styk neměl.

První trailer remaku Sám doma:

Pochybení ze strany policie

Ačkoliv byl Devin Ratray zatčen a převezen na policejní stanici, nebyl obviněn ze zločinů, kterých se podle jeho expřítelkyně dopustil. Lisa Smith tvrdí, že oficiálové, se kterými hovořila, ji špatně pochopili. „Policisté mylně věřili tomu, že chci zůstat v anonymitě a že nechci podniknout žádné právní kroky,“ řekla.

Aktuálně probíhá vyšetřování herce kvůli podezření z domácího násilí, sexuálního napadení a znásilnění. V říjnu pak bude podle informací amerického deníku The Sun následovat soudní proces.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.