Celebrity

14. června 2022 16:08

redakce Prima Ženy

Ve filmu Prezidentka uslyšíte písničku od Chinaski

Prezidentka - druhý trailer

Brzy do kin vstoupí snímek Prezidentka, který má jako každý správný film také svoji ústřední píseň. Tuto romantickou komedii doplnil song Dvě srdce vejpůl, který během covidu složila kapela Chinaski. O vzniku songu promluvil Michal Malátný.

„Natočit klip v kulisách Staré Prahy byl nápad režiséra Jakuba Mahdala, se kterým poslední léta spolupracujeme. Je nesmírně šikovný, máme v něj velkou důvěru, což jsem u jiných režisérů nezažil. Dáme mu písničku a necháme ho natočit, co chce. A zatím to dopadlo vždycky dobře. Že se to tady potkalo s filmem, je nádherná náhoda,“ vysvětlil zpěvák Michal Malátný.

Píseň Dvě srdce vejpůl vznikla během covidové pandemie. „S klukama jsme se scházeli, skládali a vymysleli během tohoto období spoustu písniček na desku. Dvě srdce vejpůl úplně nejdřív uzrály a najednou to byla píseň, která byla hotová. Byli jsme z ní nadšení,“ dodal lídr kapely Chinaski o songu, který je pro něj hodně osobní.

CELÝ ROZHOVOR A UKÁZKU SONGU NAJDETE ZDE.

„Nesmírně rád chodím v noci po městě a čím to město méně znám, tím líp. Když v něm zabloudím, tak jsem šťastný. A tahle píseň je o tom, že my chlapi se někdy prostě musíme sebrat a jít, jako kdybychom měli boty toulavý. A neznamená to, že nemilujeme, že se nevrátíme, ale někdy prostě musíme někde o samotě prožít nějaký čas, zklidnit se a srovnat si věci v hlavě,“ dodal Malátný.

Snímek Prezidentka přijde do kin už 23. června a představí v hlavních rolích Aňu Geislerovou a Ondřeje Vetchého. Za scénářem a režií stojí Rudolf Havlík, film produkuje společnost Marlene Film Production, distributorem je společnost Bioscop.

Sdílejte článek
Štítky film Ondřej Vetchý Praha Chinaski Michal Malátný Anna Geislerová Rudolf Havlík film Prezidentka

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.