Celebrity

1. června 2022 14:41

Josef Šťastna

Ondřej Vetchý dokázal svést prezidentku. Aňu Geislerovou jako partner bavil

Prezidentka - druhý trailer

Ondřej Vetchý (60) prokazuje velký talent ve vážných rolích, ale umí zahrát i vtipné polohy. V novém filmu mu partnerku hraje Aňa Geislerová (46). Toto spojení slibuje velký divácký zážitek.

Už 23. června se na plátnech kin objeví Aňa Geislerová v romantické komedii Prezidentka, a jak už žánr napovídá, místo politických témat se budou řešit hlavně vztahy a láska. Osud jí totiž do cesty přivede Ondřeje Vetchého.

„Ondra hraje perfektně vždycky, ale tady ho velmi oslovil příběh. Je to vlastně druhá hlavní postava filmu. Hraje člověka, který se s Aňou náhodou setká a přeroste to ve vztah, který řeší,“ prozradil pro Prima Ženy režisér a autor scénáře dlouho očekávané komedie Rudolf Havlík.

Aňa Geislerová popsala silné přátelství

„Máme se spolu opravdu rádi, je to takové přátelství, řekla bych – mezi náma klukama. Můj táta mi vždycky říkal, že jsem ze všech jeho dcer jeho nejoblíbenější syn, a s Ondrou to máme právě takhle. Jsme kámoši. Cítím to tak. Můžeme spolu jít na pivo, ráda ho podpořím na fotbale, i když mu vůbec nerozumím, baví mě to,“ vysvětila pro Prima Ženy s úsměvem na rtech Aňa Geislerová, která ve filmu hraje první českou prezidentku Kateřinu Čechovou.

Ta jako první česká prezidentka je ve filmu zahlcena prací a nemá čas sama na sebe. Každý den je povinnostmi nabitý k prasknutí. Občas by si chtěla v klidu odpočinout bez pozornosti celé republiky.

Jednoho dne se odhodlá k riskantnímu kousku. Vezme si paruku a v dokonalém převleku se v noci potají vytratí z Pražského hradu. Plán jí vyjde dokonale. Kateřině se noční dobrodružství inkognito v podhradí mezi lidmi zalíbí. Seznamuje se se sochařem Petrem (Ondřej Vetchý), kvůli kterému se do města vydává každou noc. Petr nemá ani ponětí, kdo okouzlující žena, do které se zamiloval, ve skutečnosti je. Situace se však brzo vymkne kontrole.

Romantickou komedii Prezidentka režíroval Rudolf Havlík, který si přízeň diváků získal již filmem Pohádky pro Emu (2016).

Sdílejte článek
Štítky film Ondřej Vetchý Anna Geislerová Rudolf Havlík Kateřina Čechová film Prezidentka

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.