Celebrity

30. září 2024 16:42

Michaela Vlčková

Vondráčková odkryla detaily začátků Gotta s Ivanou: Věděla, na jakou strunu zahrát

Vzpomínka na Karla Gotta

Zpěvačka Helena Vondráčková (77) se rozpovídala o svém zesnulém kamarádovi Karlu Gottovi, který odešel v říjnu 2019 ve věku 80 let. Muzikantka prozradila detaily o seznámení Karla Gotta s Ivanou (48). Vondráčková řekla, že Gott tehdy nebyl příznivcem dlouhodobých vztahů, nicméně Ivana prý moc dobře věděla, na jakou strunu zahrát.

Helena Vondráčková patřila mezi nejbližší přátele legendárního zpěváka Karla Gotta. Dokonce byla u toho, když to mezi jejím kamarádem a Ivanou Gottovou, tehdy Macháčkovou, začalo jiskřit.

„Začínali jsme v roce 2003, kdy přišla nabídka z Austrálie, takže jsme s Karlem jeli a to už tam byla Ivanka. Tam jsme odjeli turné a po návratu jsme udělali ještě jedno turné po České republice. A v Austrálii, to si dobře pamatuji, si už Ivanka Karla namlouvala,“ vzpomínala hudebnice v rozhovoru pro web eXtra.cz.

Na dlouhé známosti nebyl

Podle Vondráčkové, která se s Mistrem kamarádila téměř šedesát let, Gott nikdy neměl příliš zájem o dlouhodobé vztahy. „Jak jsem znala Karla, on byl takový svobodný, volný chlapec. Muž, který se jen tak s nikým dlouhodobě nezamotal, ale tady už to Ivanka vzala do svých rukou,“ vyprávěla s úsměvem zpěvačka.

Čtěte také: Gottovy nemovitosti: Pražskou vilu koupil za 400 tisíc, dům po rodičích prodal za 20 milionů

Vondráčková také pronesla, že Ivana moc dobře věděla, na jakou strunu zahrát. Na Karla Gotta můžete zavzpomínat ve speciálu 5 let bez Karla na CNN Prima NEWS v pondělí ve 20:15 (viz. úvodní video).

Karel Gott byl miláčkem publika, fanynky ho naprosto zbožňovaly. „S ním se člověk nenudil, on měl skvělý smysl pro humor, byl výborný společník, velmi galantní k ženám. Opravdu super člověk. Nemůžu říct, že by měl nějakou špatnou vlastnost,“ připomněla Helena, mezi jejíž nejznámější hity patří například Dlouhá noc či Sladké mámení.

Píseň Lady Carneval prý vznikla za 20 minut. Připomeňte si Karla Gotta a jeho spolupráci s Karlem Svobodou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 10. 2024

Dlouho očekávaná dovolená nebo stěhování, které jste si přáli uskutečnit, by dnes konečně mohly být možné. Než se vydáte na cestu, možná bude třeba vyřídit nějaké papírování. V hlavě se vám mohou honit myšlenky na obchodní postup a možná zvážíte absolvování jednoho nebo dvou kurzů, které zvýší vaši prodejnost a pomohou vám přiblížit se k dosažení vašich cílů.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.