Velká věštba na březen pro Berany: Hlídejte si hesla a osobní věci

BERAN: Měsíční horoskop na březen 2024

Co čeká Berany ve třetím měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A jaký rituál ochrání ty, na kterých vám záleží? Přečtěte si předpověď na březen, kterou pro Berany z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na březen vám z tarotových karet vychází karta Císařovny, což je velmi šťastná karta. Přeje rodině, lásce i různým výzvám. Ukazuje ženský princip a více emoční pohled na různé věci.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují vcelku pěkný začátek měsíce. Vypadá to, že budete mít spoustu důvodů se smát, je tady nějaké flirtování, shodíte těžké břemeno ze svých ramen, vidět jsou jednání, která budou o vaší budoucnosti. Můžete se pustit do nových věcí, projektů a uzavírání smluv.

Ve druhé dekádě byste si měli hlídat svou energii, protože jste v poslední době jeli na sto dvacet procent, a to se někdy může projevit na zdraví. Nemusíte mít tolik trpělivosti na lidi kolem sebe, což může vést k hádkám a nedorozuměním. Na rodinných setkáních sice hrozí ponorková nemoc, ale rodina vám může velmi pomoci v nějakém vašem rozhodnutí.

Ve třetí dekádě se máte na co těšit. Máte před sebou nějaké projekty a nápady a hlavně koncem měsíce naberete spoustu síly. Dávejte si pozor na lidi, kteří by vám mohli chtít škodit. Hlídejte si hesla a osobní věci, které by mohli zneužít.

Rituál pro Berany na březen

Protože rádi pečujete o druhé, vyzkoušejte jablečný rituál. Ve středověku čarodějky nosily jablko u sebe, aby se navzájem rozpoznaly, je symbolem plodů a hojnosti a slupky jablek slouží k věštbám. Pokud na někoho myslíte a chcete pro něj dobro, stačí napsat jeho jméno na jablko a to dobře schovat. Ten, jehož jméno jste napsali na jablečnou slupku, bude v bezpečí, dokud jablko někdo nezničí.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.