Velká věštba na březen pro Blížence: Dejte si pozor, někdo s vámi bude chtít manipulovat

BLÍŽENCI: Měsíční horoskop na březen 2024

Co čeká Blížence ve třetím měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by neměli promeškat? A jaký rituál vám do života přitáhne lásku? Přečtěte si předpověď na březen, kterou pro Blížence z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na březen vám z tarotových karet vychází karta Vůz. Tato karta není pro žádné třasořitky, ukazuje potřebu odvahy, potřebu k něčemu se rozhodnout a jet, zkrátka a dobře nestát na místě. Možná právě teď nemáte v ruce ty nejlepší karty a cesta k cíli může být delší, než jste čekali, ale na cestu se vydat musíte.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují vcelku příjemný začátek měsíce, možná si budete řešit nějaké pracovní věci, atestace, kurzy, další vzdělávání, něco, co vás do budoucna pěkně posune a zvedne vaše sebevědomí a prestiž v okolí.

Druhá dekáda přináší zprávu, která vás může zaskočit. Nejprve se leknete, ale vše se velmi rychle vysvětlí a vy zjistíte, že jde o něco, co pro vás bude velkým přínosem.

Na konci měsíce budete řešit soukromé záležitosti. Budou k vám proudit nové informace, některé z nich mohou být rýpavé, zkreslené a někdo se s vámi může pokoušet manipulovat. Nenechte se dohnat k reakcím, kterých byste později mohli litovat. Když to vše dobře ustojíte, měli byste mít pěkné a příjemné Velikonoce a přijít může i uznání od člověka, na kterém vám velmi záleží.

Rituál pro Blížence na březen

Pokud jste sami a toužíte po lásce, pak můžete vyzkoušet jednoduchý rituál. Můžete jej vykonat v kteroukoliv denní nebo noční dobu, ale počkejte, až bude vát východní vítr. Budete potřebovat červený jaspis, kartičku, pero (ideálně husí) a červenou svíčku. Na kartičku perem napište: "Za tři dny a tři noci, v této hodině, lásko, přijď. Lásko, přijď na mou výzvu, přijď červený a jasný plameni, přijď o vybrané noci za svitu měsíce, přijď v této tiché době bez očekávání, přijď na rychlých křídlech perutí. Za tři dny a tři noci, v této hodině na moje vyzvání přijď."

Pak se umyjte a oblečte do něčeho bílého, rozpalte oheň, posaďte se, držte jaspis a kartičku blízko sebe. Přečtěte si zaklínadlo, pak jej vložte s jaspisem do krabičky a nechte je tam 28 dní. Vaše přání se splní, až bude měsíc v té samé fázi. Nepoužívejte tento rituál k přitáhnutí bývalého partnera, který už odešel, ani na někoho, kdo je zadaný.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)