Velká věštba na březen pro Býky: Těšit se můžete na flirt i zajímavou nabídku

BÝK: Měsíční horoskop na březen 2024

Co čeká Býky ve třetím měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A jaký rituál pomůže na zlomené srdce? Přečtěte si předpověď na březen, kterou pro Býky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na březen vychází karta Luny, která vás nabádá, abyste byli opatrní na různá rozhodnutí, protože ještě nebudete mít všechny informace, které potřebujete mít. Nechte se vést intuicí, povede vás tou správnou cestou. Jen buďte opatrní.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty slibují vcelku svižný začátek měsíce, ale můžete zažít nepříjemnou mrzutost ohledně nějakých úředních nebo pracovních záležitostí. S jarem přichází takové to hezké harašení, čeká vás flirt.

Ve druhé dekádě se vaše situace stabilizuje a vy se dostanete do správného rytmu, ve kterém vám bude dobře. Konec března přináší překvapení od vašich přátel nebo blízkých lidí z vašeho okolí. Čeká vás nějaké pozvání nebo návštěva, možná se domluvíte na nějaké společné akci. Jen si hlídejte všechny důležité dokumenty a papíry. Jsou vidět nějaké solidní nabídky a někdo by mohl chtít zneužít vašeho dobrého srdce a naivity. Ale vy už se nenecháte nachytat.

Rituál pro Býky na březen

Pokud máte zlomené srdce, vyzkoušejte rituál z magických grimoárů, který se používal, když už od rozchodu uteklo hodně času a dotyčný cítil, že ho to stále bolí a že je nešťastný. Potřebovat budete pohár, několik lístků svěží meduňky a láhev. Vypravte se na místo, kde je vodopád, dívejte se na vodu, která odtéká, a zklidněte svou mysl. Naplňte pohár vodou, nasypte do něj lístky meduňky, vodu můžete jen lehce ochutnat a řekněte: "Voda léčí, bylinky hojí a vrací se štěstí." Láhev naplňte vodou z vodopádu, přidejte lístky meduňky a dejte na tři dny a tři noci vedle postele. Tento rituál způsobí, že se budete cítit lépe.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.