Velká věštba na březen pro Štíry: Dopřejte si odpočinek, budete potřebovat sílu

ŠTÍR: Měsíční horoskop na březen 2024

Co čeká Štíry ve třetím měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A jaký rituál vám přivolá zdraví? Přečtěte si předpověď na březen, kterou pro Štíry z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na březen vychází Čtyřka mečů. Možná se budete potřebovat přizpůsobit nějaké situaci, načerpat sílu a užít si chvíli klidu, abyste dobře zvládli budoucí boj o vaše štěstí. Ale to je v budoucnosti, ne teď. Přednější je nyní váš odpočinek a dobití baterií.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují vcelku pěkný začátek měsíce, kdy můžete mít pocit, že se zvedají mračna a vychází slunce. Povede se vám dobrá dohoda nebo obchod v oblasti práce, čekají vás cesty, které vám udělají radost. Přijdou i nové informace ze zahraničí, se kterými budete umět dobře naložit. Ale ve vašem okolí to někdo tak dobře nezvládne a bude se tomu bránit. Rada pro vás je, abyste vyčkali, až se vás na to dotyčný sám zeptá, protože do té doby nebude schopný naslouchat tomu, co mu říkáte.

Na konci měsíce vás čeká štěstí v rodině a s přáteli. Budete nejspíš zvelebovat své bydlení. Dejte si také pozor na to, co říkáte, aby si to někdo nevyložil jinak. A na stranu druhou se může stát, že někdo něco nebude tak myslet, ale vy si budete domýšlet něco úplně jiného. Vyjasněte si to hned na začátku, ať zbytečně nevzniknou spory.

Rituál zdraví pro Štíry na březen

Nejlepší je čarovat při ubývajícím měsíci, ideálně, když vám měsíc svítí do pokoje. Na podlahu namalujte kruh nebo si ho vizualizujte a do kruhu postavte modrou a bílou svíci. Vezměte si misku s dešťovou vodou (nejlépe vodu nabranou při bouřce), ponořte do ní prst a dotkněte se své hrudi, čela a zátylku. Myslete přitom na to, že se cítíte silnější a silnější.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.