Velká věštba na červen pro Lvy: Čekají vás výdaje a může jich být hodně

LEV: Měsíční horoskop na červen 2024

Co čeká Lvy v šestém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A jaká magická rostlina vám ukáže, jak na tom budete celý rok? Přečtěte si předpověď na červen, kterou pro Lvy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na červen vám z tarotových karet vychází Sedmička disků, což je taková sporná karta, protože někdy je vnímána jako negativní, jindy zase jako hodně pozitivní. Bude hodně záležet na tom, jak si to podchytíte vy. Každopádně vám bude ukazovat něco, čeho se bojíte. Může to být nějaká nejasná úzkost, že by něco, co děláte, mohlo skončit. Může to být i strach o citové zázemí.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují, že vás čekají výdaje a může jich být více. Vy si budete říkat, že to pro vás bude náročné, a to vás přiměje k tomu, abyste změnili své uvažování a vytvořili si záložní plány. Ve chvíli, kdy to uděláte, tak se vám začne ulevovat. Jen to nebude hned.

Čtěte také: Znamení zvěrokruhu, která jsou vynikající sportovci: Talent mají Berani i Kozorozi

Druhá dekáda už bude vcelku pěkná. Se všemi problémy se dokážete nakonec vypořádat a najít řešení. Díky tomu se vám výrazně uleví. Když si nahoru o něco požádáte a také pro to něco uděláte, tak se vám potřebné dveře otevřou.

Čeká vás cestování a dozvíte se nějaké nové zprávy od vašich přátel. Mohou vás seznámit s nějakým člověkem, který pro vás může být patronem nebo mecenášem, někdo, kdo vás někam popostrčí. Na lásku v červnu nebudete mít příliš čas.

Magická rostlina pro Lvy na červen

Magickou rostlinou pro vás je na červen heřmánek. O svatojánské noci utrhněte heřmánek a položte jej někde v domě. A pokud do rána neuvadne, tak vás čeká skvělý rok. A jací jsou Lvi jako děti, si poslechněte v úvodním videu.

Zdroj: autorský text (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 9. 2024

Romantika pro vás dnes rozkvétá. Pokud jste nezadaní, procházka po okolí by vám mohla zprostředkovat kontakt s někým novým a zajímavým, Berani. Pokud jste zadaní, mohli byste si se svou drahou polovičkou naplánovat výlet mimo město, třeba víkendový pobyt. Výlet může částečně souviset s obchodem. Je to skvělá doba pro psaní, i kdyby to měl být jen dopis příbuznému.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.