Astročlánky

19. června 2024 05:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na červenec pro Berany: V práci přijdou problémy, ale vy si poradíte

PRIMA HOROSKOPY S1 - BERAN: Měsíční horoskop na červenec 2024

Co čeká Berany v sedmém měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo je ochrání? Přečtěte si předpověď na červenec, kterou pro Berany z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na červenec vám z tarotových karet vychází karta Luna. Ta předpovídá, že se pravděpodobně víc zaměříte na svou intuici a možná i na věci, které jsou víc spojené s vaším nitrem. Budete také zkoumat své skryté schopnosti a nápady a budete empatičtější. Každopádně by bylo dobré nevrhat se do všeho po hlavě, ale spíš si počkat, než něco uděláte.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují celkem pěkný start měsíce. Získáte hodně zajímavých a možná někdy i nečekaných informací. Čeká vás také cestování, které vám udělá vysloveně radost. V červenci máte možnost načerpat nějaké zkušenosti od lidí ze svého okolí. Někdo moudrý by vám mohl předat to, co zná nebo umí.

Trochu vrásky vám mohou v červenci dělat pracovní záležitosti. Možná se na vás přižene něco, co nebude úplně nečekané, a vy s tím už budete počítat. Neovlivníte to, ale můžete to alespoň trochu přibrzdit. Každopádně najdete způsob, jak si s tím poradit, a přinese vám to dobrý pocit, jak vše skvěle zvládáte.

Mohlo by vás zajímat: Jaká práce se k vám hodí podle znamení zvěrokruhu?

Kouzlo na červenec pro Berany

Vyzkoušejte kouzlo, které vám dá pomocníka do vaší pracovny nebo na zahradu a může vás ochránit. Začněte tím, že si vytvoříte figurku z hlíny a vložte jí do úst papírek s napsaným jménem, které je Betemet. Pak na figurku třikrát poklepejte svou kouzelnickou hůlkou, dejte jí nějaké jméno a řekněte: „Dávám ti tímto jménem moc být všemu a vždy na pomoc. A s tímto zaklínadlem danou moc máš a máš moc mě držet pod ochranou.“ Zaklínadlo můžete říci i svými slovy, důležité ale je, aby v něm zaznělo, že figurka má chránit vás a vaše okolí, a abyste pak třikrát vyslovili jméno napsané na papírku, tedy Betemet.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 10. 2024

Něco vám dnes možná zvedne mandle. Vpravo i vlevo se objevují vznětlivé reakce a silné názory. Zkuste se na to podívat s nadhledem. Budete se snažit získat od druhých mimořádnou pozornost, zejména pokud jde o vaše potřeby a emoce. Lidé budou podráždění, ale hádky situaci jen zhorší. Dejte všem trochu času a zjistíte, že se mnohé problémy vyřeší samy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.