Astročlánky

22. března 2022 05:36

Anna Kopečková

Velká věštba na duben pro Berany

Co čeká Berany ve čtvrtém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na duben, kterou pro Berany z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na duben vychází Devítka pohárů, což je taková trochu zasněná karta o tom, co by mohlo přijít, o očekávání něčeho příjemného a doufání, že se to stane.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty vám na duben slibují celkem slušné finance. Budete jednat kvůli pracovním záležitostem. Možná požádáte o zvýšení svého ohodnocení a příjemně vás překvapí, že to bude vnímáno kladně.

Čekají vás i přátelská setkání, která vám udělají radost. Jediné, na co byste si měli dát pozor, jsou úřední věci. Snažte se je mít všechny v pořádku.

Rada kartářky na duben: Využijte na jaře kouzelnou moc petrklíčů. Naši předkové věřili, že když člověk spolkne tři petrklíče, bude mít celý rok štěstí. V dubnu také slavíme Velikonoce, kdy se barví vajíčka. Kdysi se barvila proto, aby domů vnesla pozitivní energie – červená pro lásku, zelená pro zdraví. A vajíčka se také darovala a obětovala. Když chtěl například hospodář zajistit, aby strom dobře plodil, položil mu ke kořenům vajíčko. A vajíčka se nosila i předkům jako určitá úlitba, aby nás chránili a dohlíželi na nás.

Vaše runa na duben: Wunjo

Runa Wunjo představuje čistou radost, když ji můžete sdílet s ostatními lidmi. Formou talismanu umí tmelit lidi tak, aby táhli za jeden provaz. Působí i proti depresím. Když tedy budete mít pocit, že něco nezvládáte, nakreslete si ji na papírek a noste s sebou. Bude vám přinášet pozitivní energii.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.