Astročlánky

22. března 2022 05:36

Anna Kopečková

Velká věštba na duben pro Berany

Co čeká Berany ve čtvrtém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na duben, kterou pro Berany z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na duben vychází Devítka pohárů, což je taková trochu zasněná karta o tom, co by mohlo přijít, o očekávání něčeho příjemného a doufání, že se to stane.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty vám na duben slibují celkem slušné finance. Budete jednat kvůli pracovním záležitostem. Možná požádáte o zvýšení svého ohodnocení a příjemně vás překvapí, že to bude vnímáno kladně.

Čekají vás i přátelská setkání, která vám udělají radost. Jediné, na co byste si měli dát pozor, jsou úřední věci. Snažte se je mít všechny v pořádku.

Rada kartářky na duben: Využijte na jaře kouzelnou moc petrklíčů. Naši předkové věřili, že když člověk spolkne tři petrklíče, bude mít celý rok štěstí. V dubnu také slavíme Velikonoce, kdy se barví vajíčka. Kdysi se barvila proto, aby domů vnesla pozitivní energie – červená pro lásku, zelená pro zdraví. A vajíčka se také darovala a obětovala. Když chtěl například hospodář zajistit, aby strom dobře plodil, položil mu ke kořenům vajíčko. A vajíčka se nosila i předkům jako určitá úlitba, aby nás chránili a dohlíželi na nás.

Vaše runa na duben: Wunjo

Runa Wunjo představuje čistou radost, když ji můžete sdílet s ostatními lidmi. Formou talismanu umí tmelit lidi tak, aby táhli za jeden provaz. Působí i proti depresím. Když tedy budete mít pocit, že něco nezvládáte, nakreslete si ji na papírek a noste s sebou. Bude vám přinášet pozitivní energii.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.