Velká věštba na duben pro Berany: Přijdou hádky a neshody, řešte je v klidu

BERAN: Měsíční horoskop na duben 2024

Co čeká Berany ve čtvrtém měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo jim pomůže přivolat lásku? Přečtěte si předpověď na duben, kterou pro Berany z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na duben vychází karta Velekněžky, která je předzvěstí vcelku mystického období. Budete řešit nějaké duchovní záležitosti, také se budete v něčem vzdělávat a učit se naslouchat své vlastní intuici.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují vcelku pěkný začátek měsíce, podaří se vám dokončit obchody ještě z března. Těšit se můžete jak na osobní štěstí, tak na lásku, ale také na úspěch v pracovních a finančních záležitostech. Budete mít zajímavé možnosti. Pokud zvažujete nějakou novou práci, pak se do toho pusťte na začátku měsíce, kdy k vám budou proudit všechny potřebné informace a je na to ten nejlepší čas.

Kolem zatmění přijde náročnější období. Objeví se hádky a neshody a je potřeba, abyste vše řešili víc v klidu, abyste se nedostávali do nebezpečí, třeba že něco přehlédnete na cestě. Zbytečně byste měli nepříjemnosti k řešení.

V poslední dekádě se věci srovnají a ukazují se i nějací noví přátelé, nové kontakty, lidé, se kterými do budoucna budete vycházet. Nezadaní se mohou zamilovat. Zadaní své vztahy hezky opráší. Konec měsíce ukazuje nové začátky. Ti, kteří řeší početí, mohou otěhotnět. Vhodný čas je také na změnu bydlení.

Rituál k přivolání lásky

Vyzkoušejte sílu rubínu, který přitahuje lásku. Pokud máte snubní prstýnek, tak ho dejte na prsteníček při přibývajícím měsíci, nikdy ne při ubývajícím, aby láska, kterou symbolizuje, rostla. Co symbolizují prstýnky na ostatních prstech, si poslechněte v úvodním videu.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.