Astročlánky

24. března 2022 05:24

Anna Kopečková

Velká věštba na duben pro Blížence: Co vám předpovídají karty a runy?

Co čeká Blížence ve čtvrtém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na duben, kterou pro Blížence z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na duben vychází Osmička mečů. Připravte se na to, že se druzí lidé budou vměšovat do vašich věcí víc, než by se vám líbilo. Budou se starat o vaše blaho, o to, co byste měli dělat, s kým se stýkat… Jediné, co s tím můžete udělat, je slušně je vyprovodit ze dveří.

Co říkají mariášové karty?

Duben bude pro vás jako na houpačce, plný zvratů a rozporů. Zaměřte se proto na to, co vám dělá radost. Pak budete mít tu správnou energii, díky které zvládnete enormní množství práce. Energii bude nezadaným dávat možná i nějaká rodící se láska. Ti, kteří jsou zadaní, objeví nové věci, díky kterým dají svůj vztah s partnerem krásně dohromady.

Dávejte si jen během dubna pozor na zprávy, které vám chodí od přátel ze zahraničí nebo odněkud zdaleka. Dozvíte se něco nečekaného a měli byste s tím umět správně naložit.

Tip kartářky na duben: Když chtěli naši předkové, aby se jim dařilo, zaseli na jaře před Velikonocemi žito a podle toho, jak rostlo, poznali, jaký bude rok. Můžete to zkusit také, třeba do malého květináče, do kterého spolu s žitem dáte i malý papírek, na který napíšete své přání.

Vaše runa na duben: Thurisaz

Thurisaz je ochranná runa, která vám dává možnost zvítězit, i když budete mít klacky pod nohama. Ty tam jsou proto, abyste se naučili porazit své strachy a poznali, jak velkou sílu máte.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.