Velká věštba na duben pro Panny: Dejte si pozor na žárlivost

PANNA: Měsíční horoskop na duben 2024

Co čeká Panny ve čtvrtém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co byste naopak neměli promeškat? A co vám symbolizuje žížala? Přečtěte si předpověď na duben, kterou pro Panny z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na duben vám z tarotových karet vychází Dvojka disků, což je karta, která předpovídá změny, věci v pohybu. Ukazuje potřebu se odpoutat od starého a zajetého, posunout se ve finanční rovině. Možná budete potřebovat skloubit ve vašem životě dohromady více oblastí.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují na začátku měsíce velmi zajímavé finanční možnosti. Nezapomínejte na vděk za to, co všechno máte, za možnosti, které máte. Těšit se můžete i na lásku.

Ve druhé dekádě budete řešit vztahy na pracovišti. Možná si s někým budete rovnat, kam může, a kam už ho pustit nehodláte. Ale všechno by se mělo vyřešit v dobrém.

Na konci měsíce si hlídejte žárlivost. Zbytečně se nezapleťte do pocitů, které vás stahují ke dnu a nepřináší vám štěstí. Může jít i o nějakou rivalitu v práci. Nezadaní mají šanci se seznámit a prožít lásku.

Kouzlo pro Panny

Příroda v sobě má pro nás nejrůznější symboly a tím vaším je pro duben žížala. Ta je symbolem země a regenerace. Možná jste něco nechtěli vidět a ono vás to dusilo, to však odejde a dá to prostor novému a svěžímu. Jak je to s chroustem a jinými brouky, si poslechněte v úvodním videu.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.