Horoskopy

23. března 2024 05:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na duben pro Raky: Začíná vám nová životní etapa, ale čeká vás hodně práce

RAK: Měsíční horoskop na duben 2024

Co čeká Raky ve čtvrtém měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co by naopak neměli promeškat? A s čím jim poradí cvrček? Přečtěte si předpověď na duben, kterou pro Raky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na duben vám z tarotových karet vychází karta Vyššího soudu, což vypadá, jako by přicházelo zúčtování. To může být ale skvělá zpráva, jednak pro vaše zdraví, ale také k vám přichází nové podmínky, které jsou pro vás mnohem lepší. Je to karta, která ukazuje celkovou regeneraci. Začíná vám nová životní etapa.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují práci, možná se budete snažit skloubit víc věcí dohromady. Přijde hojnost, ale k té se musíte dopracovat. Zpočátku to půjde pěkně, ale později se to začne brzdit, protože budete muset skloubit práci s péčí o rodinu.

Ve druhé dekádě si máte pohlídat své zdraví, nejen fyzické, ale také psychické. Bylo by dobré věnovat čas své rodině a lidem, které máte rádi. Jsou věci, které je potřeba si vyříkat. Když to budete přehlížet, může se vám to odrazit na vašem zdraví. Ale nemusíte se bát, zvládnete to.

Ve třetí dekádě budete mít kolem sebe lidi, o které se budete moci opřít, na které se budete moci obrátit s žádostí o pomoc. Počítejte také s tím, že vám mohou přijít nějaké nové zprávy nebo podmínky k vaší práci, kterou právě děláte. Možná vám přibude práce. Ale už budete přesně vědět, jak si s tím poradit.

Kouzlo pro Raky

Příroda v sobě má pro nás nejrůznější symboly a tím vaším je pro duben cvrček. Ten je považován za symbol štěstí a bohatství. Když náhle zmizí a vy ho náhodou přestanete slyšet, pohlídejte si své blízké, mohla by je potkat nějaká nepříjemnost. Jak je to se stromy, si poslechněte v úvodním videu.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.