Astročlánky

29. března 2022 05:50

Anna Kopečková

Velká věštba na duben pro Štíry: Co vám předpovídají karty a runy?

Co čeká Štíry ve čtvrtém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na duben, kterou pro Štíry z tarotových a mariášových karet a také z run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na duben vám z tarotových karet vychází Šestka mečů, která vám radí, abyste se snažili být více objektivní a používali analytické myšlení. Pravděpodobně budete řešit věci, které jsou spíš obecnějšího charakteru. Když se dokážete na všechno kolem vás podívat z racionální stránky, měli byste být v pohodě.

Co říkají mariášové karty?

Během první dubnové dekády čekejte příliv financí a možností. Někdo vám svěří tajemství, které vůbec nebude jednoduché nechat si jen pro sebe. Pokud to ale vydržíte, vrátí se vám to v dobrém.

Koncem druhé dekády může přijít menší zaškobrtnutí. Dávejte si pozor hlavně na zbytečný výdaj do něčeho, co vůbec nepotřebujete.

Ve třetí dekádě by vám mohlo udělat radost cestování. Mohl by se vám také ozvat sok v lásce z minulých dob a bude důležité zachovat si nadhled.

Tip kartářky na duben: Když je řeč o lásce, v minulosti se k jejímu přivolání používala třeba kopřiva. Pokud si chtěla dívka získat milého, dala mu pod polštář několik kopřiv, které jí měly zajistit jeho lásku a věrnost. Bylinkou lásky byla také petržel, která se přidávala do jídel. Sázeli si ji dokonce novomanželé a říkalo se, že podle toho, jak jim bude růst, se bude dařit jejich manželství.

Vaše runa na duben: Gebo

Gebo je runa lásky, dávání a přijímání. To, co vysíláte, budete přijímat zpátky. Amulet z runy Gebo navrací harmonii těla i duše a chrání před útoky zlých lidí, kteří se vám budou pokoušet házet klacky pod nohy.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.