Velká věštba na duben pro Váhy: Nastavte si hranice, lidé vás budou chtít využívat

VÁHY: Měsíční horoskop na duben 2024

Co čeká Váhy ve čtvrtém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A co vám značí bodnutí vosy? Přečtěte si předpověď na duben, kterou pro Váhy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na duben vychází karta Síly, která ukazuje, že k vám proudí příliv nové energie. Mohli byste být silnější než kdy jindy. Záleží na vás, kterým směrem tu energii budete vydávat.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty slibují pěkný začátek tohoto měsíce, i když si můžete ještě řešit nějaké úřední věci, které jste nezavinili a neumíte tomu předejít. Ale mělo by se vše dořešit ještě v první dekádě, kdy najdete společnou řeč a vhodné řešení.

Druhá dekáda předpovídá dobré smlouvy a štěstí v pracovních záležitostech a také velmi pěkné zisky.

Třetí dekáda bude pracovní. Jako kdyby lidé kolem vás potřebovali, abyste jim pomohli, abyste jim byli k ruce víc než kdy předtím. Nějaká žena vám bude pořád přidávat práci a bude dobré, abyste nastavili své hranice, aby vás nikdo nevyužíval. Na konci měsíce vás čeká cesta a společnost příjemných lidí.

Kouzlo pro Váhy

Příroda v sobě má pro nás nejrůznější symboly a tím vaším je pro duben vosa. Když ji vidíte, vězte, že nevěstí nic špatného. Změna nastává ve chvíli, kdy vás bodne a obdaruje dávkou jedu ze svého žihadla. To ukazuje na žárlivost a nepřejícnost okolí. Hlídejte si proto v životě své citlivé body. Co vám přinese konipas, si poslechněte v úvodním videu.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.