Velká věštba na leden pro Býky: Hlídejte si své zdraví

BÝK: Měsíční horoskop na leden 2024

Co čeká Býky v prvním měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A jaký amulet jim může přinést štěstí? Přečtěte si předpověď na leden, kterou pro Býky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na leden vám z tarotových karet vychází karta Smrti, která v mluvě tarotů ukazuje nějakou změnu, značí, že něco starého končí a něco nového začíná.

Co říkají mariášové karty?

Začátek roku pro vás může být trošku náročnější. Měli byste si hlídat své zdraví. Vypadá to, jako byste přecenili své síly a můžete být na chvíli vyřazeni z pracovního procesu, ale naštěstí je to jen na krátkou dobu. Už koncem první dekády se to bude lepšit. Snažte se nic nepodceňovat, nejen co se týká zdraví, ale i dalších věcí.

Ve druhé dekádě se budou měnit vaše příjmy. Budou k vám přicházet různé informace od vašich přátel a blízkých, které nesou radost. Dostanete se do situací, kde může zavládnout pozitivnější nálada.

Třetí dekáda slibuje nečekanou radost v oblasti citů, někdo vás mile překvapí. Také můžete něco odhalit, něco, co jste tušili, že vám vyjde a udělá vám to velkou radost. Může dojít k oživení na poli intimním. Čeká vás také nějaká cesta, která vás potěší.

Amulet pro Býky  - Skarabeus

Pokud vás čekají změny, zkuste si pořídit amulet Skarabeus, který byl velmi moderní ve starém Egyptě, byl posvěcený slunečnímu božstvu a věřilo se, že vznikl sám ze sebe. Byl symbolem reinkarnace a evoluce duše v temnotách. Když ho někdo nosil, tak věřil, že mu přináší štěstí, péči a ochranu bohů a pochopení tajemství života a smrti.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku — Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.