Velká věštba na leden pro Býky: Hlídejte si své zdraví

BÝK: Měsíční horoskop na leden 2024

Co čeká Býky v prvním měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A jaký amulet jim může přinést štěstí? Přečtěte si předpověď na leden, kterou pro Býky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na leden vám z tarotových karet vychází karta Smrti, která v mluvě tarotů ukazuje nějakou změnu, značí, že něco starého končí a něco nového začíná.

Co říkají mariášové karty?

Začátek roku pro vás může být trošku náročnější. Měli byste si hlídat své zdraví. Vypadá to, jako byste přecenili své síly a můžete být na chvíli vyřazeni z pracovního procesu, ale naštěstí je to jen na krátkou dobu. Už koncem první dekády se to bude lepšit. Snažte se nic nepodceňovat, nejen co se týká zdraví, ale i dalších věcí.

Ve druhé dekádě se budou měnit vaše příjmy. Budou k vám přicházet různé informace od vašich přátel a blízkých, které nesou radost. Dostanete se do situací, kde může zavládnout pozitivnější nálada.

Třetí dekáda slibuje nečekanou radost v oblasti citů, někdo vás mile překvapí. Také můžete něco odhalit, něco, co jste tušili, že vám vyjde a udělá vám to velkou radost. Může dojít k oživení na poli intimním. Čeká vás také nějaká cesta, která vás potěší.

Amulet pro Býky  - Skarabeus

Pokud vás čekají změny, zkuste si pořídit amulet Skarabeus, který byl velmi moderní ve starém Egyptě, byl posvěcený slunečnímu božstvu a věřilo se, že vznikl sám ze sebe. Byl symbolem reinkarnace a evoluce duše v temnotách. Když ho někdo nosil, tak věřil, že mu přináší štěstí, péči a ochranu bohů a pochopení tajemství života a smrti.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku — Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.