Velká věštba na listopad pro Vodnáře: Přichází k vám štěstí, radost a možná i rande s mladším

VODNÁŘ: Měsíční horoskop na listopad 2023

Co čeká Vodnáře v jedenáctém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký magický rituál vám může pomoci k dobré náladě? Přečtěte si předpověď na listopad, kterou pro Vodnáře z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na listopad vychází karta Dvojka mečů, znamená to, že si budete vymezovat svůj prostor a nastavovat hranice. Je potřeba říct svému okolí, kam může, ale kam už ostatní nepustíte.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují, že budete hned začátkem listopadu řešit něco, co vás bude velmi brzdit ve vaší práci. Ale nebude to vaše chyba, půjde o energie zvenčí. Ve vzduchu je stagnace a i když se budete snažit věci posunout, tak to nepůjde. Naštěstí na konci první dekády můžete přijít na to, v čem byl zakopaný pes a kde je problém a bude pro vás docela jednoduché situaci vyřešit.

Druhá dekáda je o radostech, které vám budou dělat mladší lidé, ale pozor, mohou to být i mladší nápadníci a ctitelé, kouká z toho nějaké dostaveníčko, nějaká rychlá, příjemná akce, dejte však pozor, aby s tím nepřišly ruku v ruce také pomluvy. Záleží na vás, jak si dokážete ochránit své soukromí.

Ve třetí dekádě budete vzorně plnit své povinnosti a dělat radost své rodině a lidem kolem sebe. Budete mít vydání, která budou pro váš domov a rodinu. Přichází k vám štěstí a radost a možná už začnete pořizovat i nějaké dárečky na Vánoce.

Rituál pro Vodnáře na listopad

Pokud potřebujete trošku zlepšit náladu, zkuste jako vykuřovadlo citron. Ten vám nejen zlepší náladu, ale také je velmi očistný, čistí ducha a zlepšuje atmosféru.

Listopadový výklad karet pro znamení Vodnáře od Helen Stanku:

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku  Kartářky světla)