Celebrity

28. srpna 2023 12:00

Eliška Reiglová

Věra Mikulcová oslavila další úspěch. Dojatě děkuje fanouškům i milované přítelkyni

Profesionální kulturistka Věra Mikulcová cvičení věnovala celý svůj život, proto když se jí naskytla příležitost odjet do Rumunska a splnit si tam sen, neváhala. Na prestižní soutěž Olympia Masters se nakonec umístila v TOP 10, jak informovala na sociálních sítích, kde plná dojetí děkovala fanouškům a své přítelkyni Janě.

Nejúspěšnější česká kulturistka Věra Mikulcová chtěla v posilovně především rehabilitovat po operaci kolene, kterou prodělala v 18 letech. Ve zvedání těžkých vah nakonec našla nejen zálibu, ale dá se říct, že i životní poslání. Rodačka z Jihlavy se kulturistice věnuje už více než dvě dekády a nyní dosáhla jednoho ze svých vrcholů.

Věra Mikulcová se v Rumunsku zúčastnila soutěže Olympia Masters, kde kulturisté mohli bojovat o finanční odměny v celkové hodnotě přesahující pět milionů korun. Už jen samotná příprava na tuto prestižní soutěž vyžadovala mnoho dřiny a odříkání, proto se kulturistka raduje, že se jí podařilo odjet s úspěchem.

Nejslavnější tuzemská kulturistka si z Olympia Masters nepřivezla pohár, ale dostala se do TOP 10, což je při celkovém počtu 17 závodnic v její kategorii skutečně úspěch. „Děkuji všem, co jste mi fandili,“ napsala Mikulcová na sociální síť fanouškům, kteří jí hojně vyjadřovali podporu už během dlouhých příprav.

Vyjádření lásky

Největší oporou ze všech byla Veře Mikulcové její partnerka Jana Paulátová, která ji podporovala od počátku do konce, a to v posilovně i doma. Pochopitelně ji pak také doprovázela na cestě do Rumunska a vše s ní prožívala přímo na místě.

„Janičko moje, moc děkuju za všechno, co pro mě děláš, tento výsledek je z velké části tvoje zásluha. Bez tebe bych nedošla až sem,“ napsala Mikulcová na Instagram ke společnému snímku, na němž už se s přítelkyní raduje z úspěchu.

Pokud kulturisté nevědí, co se svým tělem správně dělat, může jít o velmi nebezpečnou sportovní disciplínu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.