Celebrity

18. července 2023 16:35

Eliška Reiglová

Veronice Žilkové rozvod svědčí. Fanoušky překvapila odvážným snímkem z Turecka

Stropnický a Žilková, detaily rozvoru

Veronika Žilková (61) nepatří mezi ženy, které by po rozchodu či rozvodu dlouhodobě strádaly. Naopak se zdá, že jí konec manželství s Martinem Stropnickým (66) prospěl, protože v poslední době jen kvete. Nechala si prodloužit vlasy, v obličeji jako by se rozzářila, a nyní navíc ukázala obdivuhodnou postavu.

Přestože byl pro Veroniku Žilkovou krach manželství s Martinem Stropnickým obrovskou životní ranou, kterou vzhledem ke svému povolání možná ani nemohla řešit zcela soukromě, vzala ho statečně. Dokonce se zdá, že z něj vzešla silnější a že nyní vypadá lépe než v minulosti.

O oblíbené herečce je známo, že lenost nemá v povaze a ráda cvičí, přičemž tuto aktivitu dělá i v živém vysílání na sociálních sítích, aby její sledující mohli cvičit podle ní. Tomu odpovídá i její postava. Ještě před létem si také nechala prodloužit vlasy a tak má kromě špičkové postavy i záviděníhodnou hřívu.

Sexy v Turecku

Pracovní povinnosti se hercům nevyhýbají ani přes léto, občas ale mohou být i velmi příjemné. Na natáčení odletěla Veronika Žilková před pár dny až do Turecka, kde si může vychutnávat i skvěle strávený volný čas.

V rámci natáčení se herečka nechala vyfotit pouze lehkých šatičkách. Nebo je to přímo negližé? V kombinaci s pěkným účesem a líčením jí to skutečně slušelo, čehož si všimli i fanoušci. Ti ji u dvou fotografií zahrnuli komplimenty. „Musím říct, že vám ten rozvod s panem Stropnickým prospěl. Ne, že byste předtím byla méně krásná, ale teď z vás vyzařuje ta vnitřní krása,“ například napsala jedna z fanynek.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 5. 2024

Tento den nemusí patřit k vašim oblíbeným, Berani. Možná si až příliš uvědomujete omezení, která vám přináší vaše hlavní zaměstnání. Pravděpodobně budete toužit po odpovídající odměně za svou práci. Tento den je vhodný k definování nových osobních a profesních cílů. Budou vás podporovat při plnění vašich povinností. A co takhle mezitím požádat o zvýšení platu?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.