Celebrity

17. června 2023 06:05

Vanesa Havlíková

Manželka Roberta Kodyma milovala Wanastovi Vjecy už na základce. Říkali jí Kodymovka

Michal Viewegh v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS

Bývalou manželku spisovatele Michala Viewegha (61), Veroniku Fey Křen (47) a současnou manželku Roberta Kodyma (56), Zuzanu, spojuje kniha, kterou Veronika napsala a Zuzana ilustrovala. Kromě povídání o knize se Honzovi Dědkovi svěřily s tím, jak sbalily své slavné muže.

Veronika Fey Křen, která se představila v 7 pádech Honzy Dědka, byla třináct let vdaná za spisovatele Michala Viewegha, se kterým má dvě dcery. Zkoušela být porodní dulou, věnuje se terapii a nyní vydala svou druhou knihu, kterou ilustrovala manželka zpěváka Roberta Kodyma Zuzana.

„U nás to bylo tak, že ne že já bych ho sbalila. On přišel na Slovensko a ulovil mě. Pracovala jsem se slabozrakými dětmi. Oni dělali benefiční akci a rozdávali dětem hudební nástroje. Doběhl mě na chodbě, zastavil mě, zeptal se mě, jak se jmenuju,“ začala s vyprávěním manželka zakladatele  rockových kapel Lucie a Wanastowi Vjecy, Roberta Kodyma.

Mohlo by vás zajímat: Robert Kodym se vrátil z léčebny. Do společnosti vyrazil s krásnou dcerou Amélií

„Znala jsem ho, byla jsem jeho fanynka, ale dělala jsem, že je mi to trošku jedno. Zeptal se mě, proč tam pracuju. Líbila se mu moje odpověď. Zkonstatoval, že vypadám dobře a mám srovnané hodnoty, a zeptal se, jestli mu dám telefon. A já jsem řekla: Ne. Ale vždycky se mi líbil. Dokonce jsem na základce měla přezdívku Kodymovka. Školní sešity jsem nadepisovala Zuzana Kodymová, to mi bylo asi třináct čtrnáct. Cítila jsem, že se blíží,“ dodala temperamentní Slovenka Zuzana Kodymová.

Kromě Veroniky Fey Křen a Zuzany Kodymové se v 7 pádech Honzy Dědka představil František Ringo Čech.

Vztah spisovatele Viewegha a jeho bývalé ženy začal v baru

„Náš vztah začal v baru Solidní nejistota. Narváno. Bylo jediné volné místo, a to místo Viewegha, který byl zrovna na záchodě. Přišel a zeptal se mě, co piju. Řekla jsem, že nic, a on objednal lahev vína. Dopadlo to tak, že kamarád, který tam s ním tenkrát seděl, zůstal stranou a my jsme si hodiny povídali,“ vzpomíná na začátek jejich dnes už neexistujícího vztahu Veronika Fey Křen, dříve Vieweghová.

Robert Kodym strávil začátek roku v nemocnici:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.