Celebrity

25. července 2024 09:56

Michaela Vlčková

Veronika Kopřivová ukázala rostoucí bříško. Fanoušci pátrají po tatínkovi dítěte

Veronika Kopřivová (33) se svým fanouškům na sociální síti pochlubila novým snímkem, na kterém ukázala rostoucí těhotenské bříško. Těhotenství se bývalé přítelkyni Jaromíra Jágra (52) podařilo tajit dlouhých sedm měsíců. Sledující teď spekulují, kdo je tatínkem.

Těhotenství se Veronice Kopřivové podařilo utajit opravdu dlouho. Až v polovině července se modelka svěřila svým předplatitelům, kteří odebírají na sociální síti za poplatek její speciální obsah, že je v sedmém měsíci těhotenství.

Čtěte také: Veronika Kopřivová začíná novou etapu se svou holčičkou. Pořídila si nové bydlení

Nyní ukázala těhotenské bříško i těm, kteří za speciální obsah neplatí. „Sedm měsíců v utajení. Čeká nás další životní etapa, tak snad mi ten smích vydrží,“ napsala Kopřivová na platformě Instagram a připojila fotografii, na které polehává v křesle, zatímco má rozepnuté kalhoty a hladí si břicho.

Veronika je těhotná už podruhé, s modelem Miroslavem Dubovickým má dceru. Ella Dubovická přišla na svět v květnu 2021. Kdo je ale otcem tentokrát, se stalo předmětem spekulací. „Já myslela, že jste sama, že jste od sebe,“ podivovala se fanynka. Modelka si však odpověď zatím nechává pro sebe.

Pod příspěvkem se objevila také řada komentářů s gratulacemi, a to nejen od fanoušků, ale i od známých tváří z showbyznysu. „Gratulace,“ vzkázala hudebnice Monika Bagárová. Mezi blahopřejícími je dále Miss Denisa Spergerová či Pavlína Jágrová, neteř modelčina expřítele, která fotku okomentovala třemi emoji srdíčka.  „Gratuluji,“ napsala dále Taťána Makarenko.

Modelka od roku 2021 společně s expartnerem Miroslavem Dubovickým vychovává dceru Ellu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.