Celebrity

19. července 2024 12:34

redakce Prima Ženy

Veronika Kopřivová se rozhodla prodávat své těhotenské fotky. Fanoušci to kritizují

Veronika Kopřivová (33) je další osobností, která se rozhodla zpeněžit své soukromí na sociálních sítích. Exkluzivní obsah už nyní servíruje pouze předplatitelům. Jak si své rozhodnutí obhájila?

Veronika Kopřivová před časem oznámila druhé těhotenství, otce dítěte však modelka stále tají. Své soukromí si maminka tříleté dcery Elly, kterou má s bývalým partnerem Miroslavem Dubovickým, střeží. Avšak střípky ze svého osobního života, o které se se světem rozhodla podělit, hodlá zpeněžit.

Mohlo by vás zajímat: Veronika Kopřivová je těhotná. Jméno tatínka zatím tají

Nastávající maminka se rozhodla pro exkluzivní obsah určený pouze pro předplatitele. Za 199 korun měsíčně se nyní můžete podívat například na její těhotenské fotky, cestovatelské tipy a další. „Tohle, přátelé, nejsou knedlíky ani koláče. A je to venku, až jsem se z toho zapotila. Už tady sedm měsíců nosím pod mým srdcem další srdce. Upřímně, kdyby do toho nikdo nerýpal a nemusela jsem čelit nějakým spekulacím, tak bych si to nechala pro sebe ještě déle,“ uvedla Veronika nedávno na sociálních sítích.

Někteří fanoušci to kritizují

Její rozhodnutí se neobešlo bez kritiky od některých fanoušků. „Škoda, že my neplatící se už nic nedozvíme,“ napsala například jedna žena Kopřivové v komentářích pod fotkou z dovolené. „Škoda, že už to není o inspiraci a radách, ale o vydělávání na tom,“ dodala další sledující.

Čtěte také: Veronika Kopřivová začíná novou etapu se svou holčičkou. Pořídila si nové bydlení

Veronika měla pro obě dámy jasnou odpověď. „Všechny tyhle věci berou čas a já si svého cením. Čím méně ho mám, tím je dražší. Nemluvě o tom, že se tady člověk většině lidem nezavděčí a nejsem zvědavá na to, aby někdo znehodnocoval a rejpal do věcí které sdílím, protože když nesdílím, tak je to špatně, když sdílím, tak se chlubím, když něco doporučím, tak je to ‚moc drahý' a tak dále, furt něco. Zajímalo by mě, zda byste věnovala x hodin času něčemu, co pak plno lidí hejtuje, nebo sdílela soukromí a přepsala si to média, atd. Chápu, že si to asi nedokážete představit, ale pokud se vám něco nelíbí, tak stačí přestat sledovat,“ napsala Kopřivová na svůj Instagram.

Modelka od roku 2021 společně s expartnerem Miroslavem Dubovickým vychovává dceru Ellu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 9. 2024

Potřebujete změnu, Berani? Pokud vám věci začínají připadat nudné a jste apatičtí, je pravděpodobné, že ano. Jediné, co musíte udělat, je zjistit, co změnit. Pokud jste většinu času doma, vyměňte nábytek. Díky tomu může dům působit nově. Zvažte vyvěšení nových obrazů nebo přinesení čerstvých květin. Změňte svůj rozvrh. To vám dodá energii.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.