Celebrity

24. ledna 2024 10:00

Eliška Reiglová

Veronika Žilková zavzpomínala na své krátké vlasy. Noste je zase, prosí fanoušci

Veronika Žilková (62) je v poslední době velmi spokojená a je to na ní vidět. V loňském roce se například rozhodla k výrazné změně a nechala si prodloužit vlasy. Nyní se na sociálních sítích pochlubila starším snímkem s účesem, který pro ni byl v jistou dobu typický. Zřejmě ale nepočítala s tak pozitivní odezvou, fanoušci totiž přímo žadoní, aby se ke krátkým vlasům vrátila.

Veronika Žilková nepatří ke slavným osobnostem, které se svým vzhledem kdovíjak experimentují. Ač celý život nebyla výhradně jen blond, přesně tak ji mají lidé zafixovanou, zkrátka k ní tato barva patří. Po celé roky si také nechává delší vlasy, byť je nosila střižené i nakrátko. A jedním snímkem s z minulosti s takovým účesem se nyní pochlubila.

Přestože v posledních několika letech si Veronika Žilková nechala vlasy narůst a účes v podstatě nezměnila až donedávna, kdy si nechala blond kadeře zahustit a prodloužit, její fanoušci se v komentářích utrhli ze řetězu a zahrnuli ji prosbami, aby se znovu vrátila ke kratšímu sestřihu. Myslí si například, že by ji omladil.

Čtěte také: Krach byznysu Cyrila Navrátila. Syn Žilkové svůj karavan prodává na sociálních sítích

„Krátké vlasy vám moc sluší a ten účes je šmrncovní,“ napsala jedna z fanynek. „Moc vám slušel tento účes,“ přisadila si další. Vypadá to ale, že návrat k takovému sestřihu se konat nebude. S delšími vlasy si totiž herečka může vyhrát po svém a vytvořit z nich třeba pěkný drdol nebo cop, jak také už vícekrát ukázala.

Veronika Žilková se loni v červnu po dlouhých sporech opět stala svobodnou ženou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.