Celebrity

9. října 2024 11:09

Michaela Vlčková

Victoria Beckham předvedla hluboký výstřih až k pupíku. V padesáti letech vypadá skvostně

Victoria Beckham (50) opravdu téměř nestárne. Na sociální síti se někdejší členka legendární dívčí skupiny Spice Girls pochlubila naprosto žhavými snímky, na kterých dává na odiv svou dokonalou postavu.

Victoria Beckham se proslavila jako členka skupiny Spice Girls, díky ikonickému hitu Wannabe se kapela navždy vryla do paměti fanoušků po celém světě. Po rozpadu kapely zaměřila Victoria, která je manželkou bývalé fotbalové hvězdy Davida Beckhama, svou kariéru na módu.

V roce 2008 založila vlastní módní značku, první kolekci představila pod názvem Victoria Beckham na newyorském fashion weeku. Postupně si v módním průmyslu získala respekt, její značka se každým rokem rozrůstá a navyšuje zisky.

Čtěte také: Beckham si pořídil novou jachtu. Impozantní plavidlo vyšlo fotbalovou ikonu na pořádný balík

Nedávno Victoria fanouškům představila nový produkt, ke kterému nafotila pořádně žhavou kampaň. Focení promo snímků pro nový parfém, který někdejší zpěvačka nazvala 21:50 Rêverie, se ujal slavný fotograf Steven Klein. Fotil například se zpěvačkami Madonnou a Rihannou či podnikatelkou Kim Kardashian. Také je známý svou spoluprací s luxusními značkami jako Alexander McQueen, Balenciaga a Dolce & Gabbana.

„Miluji pracovat se Stevenem Kleinem. Miluji, jak fotí ženy - pro mě díky němu ženy vypadají jako superhrdinky. 21:50 Rêverie představuje hluboký okamžik změny v mém životě v roce 2001 a jemu se podařilo tento pocit dokonale zachytit,“ pochvaluje si Beckham spolupráci s fotografem.

Na svém instagramovém profilu sdílela hned několik videí, na kterých je zachyceno, jak probíhalo focení, a zároveň se pochlubila i výslednými snímky. Přestože Victoria v dubnu oslavila padesátku, stále vypadá naprosto skvostně.

Postavičku má jako lusk a mohla by jí závidět kdejaká dvacítka. V kampani pro parfém se Victoria nechala zvěčnit v černém body s dlouhým rukávem a hlubokým výstřihem až k pupíku. „Naprosto úchvatná,“ vzkázal fanoušek. „David je nejšťastnější muž na světě,“ okomentoval obdivovatel.

Epické překvapení na oslavě Beckhamové: Rozpadlé Spice Girls překvapily fanoušky vystoupením:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.