Celebrity

4. července 2024 20:12

Tomáš Durčák

Beckhamovi slaví stříbrnou svatbu. Rozšoupli se a zkusili své svatební oděvy

David (49) a Victoria (50) Beckhamovi si připili na 25 společných let v manželství, během nichž se z nich stal jeden z nejstylovějších a nejpopulárnějších hvězdných párů světa. Čtvrtstoletí společné lásky oslavili mimo jiné pobytem na jachtě, snídaní s kaviárem a šampaňským téměř stejně starým jako jejich sňatek. A pak si vyzkoušeli, zda oba stále obléknou své svatební oděvy. Co myslíte, jak to dopadlo?

Romantický víkend na nové jachtě a luxusní snídaně

Beckhamovi své výročí začali slavit už o posledním červencovém víkendu, který strávili ve vodách u Sardinie. A kde jinde než na své nové rodinné jachtě v hodnotě půl miliardy dolarů (přes 12 miliard korun). Na té David Beckham poprvé vyplul letos na konci března ve vodách u Miami, kde nyní s manželkou žijí. Po romantickém víkendu plném slunění a koupání v moři u italského ostrova se manželé přesunuli do Londýna, kde vlastní sídlo v hodnotě téměř miliardy korun.

Zde se 4. července, tedy v den své stříbrné svatby, vydali na opulentní snídani do michelinské restaurace. Zde David s Victorií zahájili svůj velký den variací červeného a černého kaviáru, uzeným lososem, šunkou, croissanty, ztracenými vejci, lanýži nebo láhví šampaňského Dom Perignon z roku 1993 v hodnotě více než 15 000 korun. Na snídaňovém stole nechyběly fotky z jejich svatby či ubrousky s jejich vyraženými jmény.

„Běžně jsem v 10 dopoledne v posilovně,“ okomentovala Victoria Beckham luxusní brunch, kterým nepochybně mírně porušila svou jinak extrémně striktní dietu. Ta mimochodem Vogue Australia prozradila, že její jídelníček prý už 25 let (tedy celou dobu jejího manželství s Davidem) obsahuje každý den bez výjimky jeden identický pokrm – grilovanou rybu se zeleninou na páře.

Ve svatebních šatech po 25 letech

Ale zpět k výročí. Manželé Beckhamovi si své „ano“ řekli v roce 1999 na irském hradu Luttrellstown během velice „posh“ ceremoniálu, který je vyšel na bezmála jeden milion liber (téměř 30 milionů korun). Ikonickou se přitom stala zejména jejich fotka, jak ve fialově sladěných oděvech sedí na zdejších trůnech. A o 25 let později se manželé rozhodli k pro mnohé odvážnému kroku. Zkusili si své svatební šaty znovu obléknout.

Což se nakonec neobešlo bez menších komplikací – David se sice nasoukal do kalhot i košile, avšak vestička se mu při nasazování lehce roztrhla. Nakonec se však do ní dostal a sako mu naštěstí stále padlo jako ulité. Victoria se rovněž dokázala stále vlézt do svých fialových šatů od návrháře Antonia Berardiho. I ona však měla jisté komplikace kvůli nefunkčnímu zipu. Vše ale nakonec dobře dopadlo a Beckhamovi si ve stejných svatebních šatech o 25 let později pořídili další snímek na trůnech.

Mohlo by vás zajímat: David Beckham překvapil kontroverzním stylem. Ponožky v sandálech vylepšil kabelkou

David a Victoria si od začátku byli souzeni

„I po všech těch letech mě stále umí rozesmát,“ pochlubila se stále šťastným manželstvím Victoria. Ta se již dříve svěřila, že Davida znala ještě před tím, než se poznali, a už tehdy pro něj měla slabost. „David se mi líbil dlouho před tím, než jsme se setkali. Pamatuju si, jak jsem dělala rozhovor pro fotbalový časopis, kde mi ukazovali fotky různých fotbalistů. Nevěděla jsem, kdo to je, ale vzpomínám si, že jsem si u jeho fotky pomyslela jen jedno slovo – nádherný.“

Podobně to měl dle svých slov i David, což jen potvrzuje dojem, že si ti dva zkrátka byli souzeni. „Pár měsíců před tím, než jsme se poznali, jsem byl s anglickou reprezentací na zahraničním výjezdu. S Garym Nevillem jsme se na hotelovém pokoji dívali na televizi, když se tam objevil klip Spice Girls. Myslím, že to byla písnička Say You’ll Be There. Ukázal jsem mu na obrazovku na Victorii a řekl mu: To je děvče pro mě a já ho dostanu,“ popsal Beckham, že i on měl pro svou budoucí manželku sympatie dlouho před tím, než ji uviděl poprvé osobně.

Mohlo by vás zajímat: David Beckham šokoval make-upem! Fotbalista zveřejnil odvážné beauty video s návodem

Manželé během let překonali i nařčení z nevěry

Společné čtvrtstoletí v manželství však pro rodiče celkem tři synů a jedné dcery nebylo vždy jen růžové a bezproblémové. Během let byl David Beckham totiž hned několikrát obviněn z nevěry svými údajnými milenkami. Jeho zálety se nikdy neprokázaly, avšak v roce 2003 způsobilo nařčení Rebecy Loos mezi manžely tak velké dusno, že byli nedaleko rozvodu.

Vůbec poprvé se o podle všeho nejtěžším období svého vztahu rozhodli promluvit až loni ve svém dokumentu. „Pro nás to bylo rozhodně naše nejtěžší období. Měli jsme pocit, že se proti nám obrátil celý svět. Neumím ani popsat, jak těžké to tehdy bylo,“ zavzpomínala na dobu temna Victoria. „Doteď netuším, jak jsme to tehdy překonali. V té době jsme opravdu museli bojovat za nás oba i za celou naši rodinu,“ dodal v dokumentu slavný fotbalista.

Victoria Beckham letos v dubnu oslavila 50. narozeniny. Manžela Davida stejné výročí čeká až příští rok v květnu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.