Celebrity

11. července 2023 10:30

Vanesa Havlíková

Dcera Beckhamových roste do krásy. Harper Seven oslavila dvanácté narozeniny

Dcera slavného fotbalisty Davida Beckhama (48) a módní návrhářky Victorie Beckham (49) se mění před očima. Není tomu tak dlouho, co se rodiče o Harper obávali a kvůli strachu z hanobení těla jí raději zakázali používat sociální sítě, aby tak předešli případným narážkám na její postavu. Nyní se z malé Harper stává mladá slečna s krásnou postavou.

Rodina Beckhamových patří k nejslavnějším a nejsledovanějším rodinám ve Velké Británii. David a Victoria tvoří pár již více než 25 let a jsou jedním z nejpopulárnějších a také nejstabilnějších párů showbyznysu. Překonali toho spolu již hodně a radost jim dělají čtyři společné děti.

Čtvrtá, nejmladší dcera Harper, která byla doslova vymodlená, nyní oslavila dvanácté narozeniny. Pyšná maminka Victoria sdílela na sociální sítě rodinné fotografie z narozeninové oslavy, na kterých je vidět, jak se z nejmladší členky rodiny stává krásná mladá slečna.

Sedm jako šťastné číslo Beckhamových

Módní návrhářka a fotbalista dceru celým jménem pojmenovali Harper Seven Beckham, přičemž sedmička v jejím jméně není bezvýznamná. Mimo to, že sedm je číslo dresu, v němž hrával její otec, tak je i šťastným rodinným číslem. Dívka se navíc narodila v červenci, tedy sedmém měsíci roku. Harper mimo vášeň k módě zdědila i lásku k fotbalu. Na svých sociálních sítích rodiče pravidelně sdílejí společné okamžiky s dcerou a ukazují, jak šťastní společně jsou.

Mohlo by vás zajímat: Hrdý otec Beckham vzal svou dceru na výlet. Harper v drahých šatech hvězdou Itálie

Nedávné obavy rodičů z body shamingu

Není tomu tak dlouho, co se slavní rodiče obávali případných narážek na postavu Harper a chtěli se vyvarovat tomu, aby jejich holčička používala sociální sítě, protože právě na nich se v dnešní době čím dál více mladých dívek potýká s problémem jménem body shaming.

Nejnovějším členem rodiny Beckhamových je štěňátko Simba:

„Harper nemá sociální sítě, takže si s body shamingem zatím nemusíme dělat starosti. Když ale vidím, jak lidé dokážou být krutí, ano, opravdu mě to znepokojuje. Je ve věku, kdy se její tělo začne měnit,“ popsala před časem Victoria Beckham v rozhovoru pro australský Vogue.

Čtěte také: Victoria Beckham zakázala dceři sociální sítě. Chce ji chránit před ponížením

Harper se neobléká vyzývavě a neláme si hlavu ani s líčením. Dívky v jejím věku se mnohdy snaží vypadat starší a chtějí se zkrátka více líbit. Toto ale dle slov Victorie Beckham není případ její dcery. Harper si s líčením hlavu neláme a nenosí ani vyzývavé oblečení. „Nepatří k těm dětem, které chodí ven nalíčené a v crop topu,“ objasnila Victoria.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.