Celebrity

30. září 2024 11:25

Tomáš Durčák

Nejmladší syn Beckhama randí s výrazně starší zpěvačkou. Je podobná jeho matce Victorii

Devatenáctiletý Cruz Beckham je šťastně zadaný. Svou o poznání starší partnerku Jackie Apostel již představil i rodině, když ji vzal na módní přehlídku své matky. Nejmladší syn Davida a Victorie Beckhamových je známý tím, že partnerky relativně často střídá. Nyní se však očividně zamiloval až po uši a vůbec mu nevadí, že je jeho partnerka téměř o dekádu starší. Navíc se nápadně podobá jeho matce Victorii, jak si všimli někteří fanoušci.

Cruz Beckham se svým novým objevem Jackie Apostel podle všeho randí už od června a s partnerkou původem z Brazílie, která je zpěvačkou, vyrazili i na pařížský týden módy, aby podpořili Victorii Beckham během její módní přehlídky.

Poté, co vyšla najevo totožnost Cruzovy nové partnerky, všechny začal zajímat její skutečný věk. Nějakou dobu se spekulovalo, že Jackie je teprve 18 let a je tedy o rok mladší, nakonec je vše jinak. Magazín HELLO! totiž přišel s informací, že Jackie je ve skutečnosti o téměř 10 let starší než její mladičký partner. Zpěvačka totiž dříve působila v brazilské kapele Schutz, která v roce 2022 na Instagramu při představení svých členů uvedla, že Jackie je 26 let.

Což znamená, že zanedlouho, konkrétně 18. října, oslaví své 29. narozeniny, zatímco Cruz Beckham své 19. narozeniny oslavil letos v únoru. Navzdory výraznému věkovému rozdílu však vše nasvědčuje tomu, že Jackie zatím do slavné rodiny Beckhamových zapadla více než dobře. Na přehlídku Victorie Beckham dokonce vyrazila v šatech z její módní řady a bývalé člence kapely Spice Girls se výrazně podobala. Určitě navíc najdou společnou řeč, Victoria ostatně o hudební branži také leccos ví.

Expartnerka Cruze obvinila z nevěry

Cruz je sám aspirujícím hudebníkem a pro zpěvačky má zřejmě jistou slabost. Jeho bývalou partnerkou byla norská zpěvačka Bby Ivy (21), s níž podle všeho randil od února a o pár týdnů později se pár objevil v Paříži na rodinné večeři. Jejich vztah následně vyšuměl do ztracena, avšak expartnerka před pár dny na sociálních sítích zveřejnila informaci, že jí měl být nejmladší syn Davida Beckhama nevěrný.

Na síti TikTok sdílela video, na němž se pár líbá, zatímco jí Cruz hraje na kytaru. „Takhle nám to spolu klapalo a stejně mě podvedl,“ dopsala k videu zpěvačka, které tak zřejmě Beckhamův syn zlomil srdce. Pikantní tečku pak odhalení dala influencerka Issey Moloney (19), další z bývalých partnerek Cruze, která tak naznačila, že ji možná dříve potkal podobný osud. Není však žádným tajemstvím, že obě expartnerky mladého Beckhama se poté, co je opustil, staly kamarádkami.

Ať už je pravda jakákoli, Cruz Beckham, mezi jehož bývalé lásky patří třeba také herečka a tanečnice Skye Ladell (23) nebo Tana Holding (19), si s tím zřejmě hlavu neláme a soustřeďuje se pouze na svou aktuální partnerku. A kdo ví, možná poté, co mu to s celou řadou podobně starých půvabných dívek nenašlo, nakonec najde štěstí po boku mnohem starší ženy.

Victoria Beckham letos v dubnu oslavila 50. narozeniny. Manžela Davida stejné výročí čeká až příští rok v květnu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 14. 10. 2024

Dnes se budete cítit poněkud napjatí a budete to přičítat nudě a nespokojenosti se svým současným životem. Většinu dopoledne byste mohli strávit sněním a vymýšlením bláznivých plánů, jak uniknout z rutiny. Přitom možná objevíte nápad, který bude nejen lákavý, ale také realizovatelný. V následujících dnech jej pečlivě zvažte. Možná se do toho budete chtít pustit.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.