Kuchařka Chili Ta Thuy zná i recept na šikanu. Táta mě naučil kung-fu, říká

Chili Tathuy v 7 pádech Honzy Dědka

Chili Ta Thuy patří na sociálních sítích mezi jednu z nejvýraznějších osobností kulinářské scény. Vietnamská food influencerka má osobitý smysl pro humor, který v kombinaci s jejími dovednostmi v kuchyni vytváří jedinečný koncept videí, který baví nejednoho diváka.

Kuchařka Chili Ta Thuy je v poslední době na sociálních sítích hodně vidět. Na Instagramu pravidelně zveřejňuje videa, která kromě samotného receptu obsahují také pořádnou dávku humoru. Chili dokáže být sarkastická a za pomoci vtípků reaguje na aktuální dění ve společnosti.

Mohlo by vás zajímat: Z prezidentské kuchyně: Pavel sní všechno, Zeman ctil ovar. Masaryka jídlo obtěžovalo

Influencerka s vietnamskými kořeny promluvila o šikaně a o tom, jak se rodiče těžko vyrovnávali s její prací. „Tatínek byl obchodník. Je ještě menší než já, působí jako dědeček Hříbeček. Ale ve skutečnosti je to kung-fu master. Dokázal se velmi rychle vypořádat se zlodějíčkama. I mě to naučil. Potýkala jsem se se šikanou. A jednou jsem za ním přišla, že mě musí naučit kopy, aby mě už nešikanovali,“ zavzpomínala Chili v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Rodiče zpočátku její rozhodnutí neschvalovali

Chili se toužila stát kuchařkou, právě to se ale tak úplně nelíbilo jejím rodičům. Kvůli svému rozhodnutí se tak na chvíli stala černou ovcí rodiny. „Ideál vietnamské rodiny je dcera nebo syn, kteří mají společností uznávané, prestižní povolání jako právník, doktor nebo ekonom. Dneska už mě naši podporují, když se tím živím. Ale byl to velký boj. Už si zvykli, že asi nikdy nesplním ideál benevolentní submisivní něžné vietnamské dívky. Už to konečně pochopili a snížili očekávání,“ prohlásila Chili s tím, že prý pomohla i její účast v kulinářské soutěži.

Čtěte také: Zdeněk Pohlreich promluvil o rakovině své ženy. Moje role byla zanedbatelná, přiznal

„Zjistili sice, že se živím vařením a už ze mne nebude právnička, ale i to, že jsem tak šťastná a jsem dobrý člověk,“ vyprávěla známá influencerka. Premiérový díl pořadu 7 pádů Honzy Dědka sledujte v úterý 27. února od 21:40 na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.