Kuchařka Besky a herec Adam Vacula o společném soužití: Máme zdravý a vyvážený vztah

Veronika Beskydiarová a Adam Vacula v Show Jana Krause

Kuchařka Veronika Beskydiarová a herec Adam Vacula spolu randí rok a nutno říct, že jim to spolu velice sluší. Dvojice se rozpovídala o svém seznámení i o tom, jak u nich doma řeší případné spory. Co dalšího na sebe prozradili?

Krásná slovenská kuchařka Veronika Beskydiarová a pohledný herec Adam Vacula spolu tvoří velice atraktivní pár. Aktuálně patří mezi nejsledovanější dvojice českého showbyznysu a není se čemu divit. Jejich láska je teprve na začátku, i tak ale vedle sebe vypadají, že se hledali a našli. „Je to už rok,“ řekla o vztahu v Show Jana Krause pyšně Veronika, která je výherkyní oblíbené kulinářské show a nyní také známá influencerka v oblasti vaření a pečení.

Mohlo by vás zajímat: Štěpán Kozub se v tichosti rozvedl se svou ženou Bárou. Z manželství má tříletou dceru

Jejich seznámení proběhlo podle slov Adama moderně a na sociálních sítích. „Ona olajkovala, já jsem napsal,“ upřesnil herec, kterého mohou diváci znát například ze seriálu Slunečná. Adam Vacula původně vystudoval obor sociální práce a k hraní se dostal náhodou. „Přišel jsem do Prahy studovat sociální práci se zaměřením na aplikovanou psychoterapii a komunikaci,“ vysvětlil Adam a dodal, že se mu to hodí v praxi, a to jak ve vztahu, tak v divadle. „Když jsem byl na škole, měl jsem workshop, který mě nasměroval na DAMU, na katedru autorské tvorby a pedagogiky, kde jsem přičichnul k dialogickému jednání, a to mě přesměrovalo až na katedru činohry,“ vzpomínal rodák z Uherského Hradiště na pověstném červeném gauči.

Hádky občas přijdou

Jak je vidět na postavách Adama i Veroniky, oba dva se ve svém volném čase věnují také sportu. Adam přiznal, že je pro člověka hraní velký nápor na hlavu, a proto si ji občas potřebuje vyčistit někde jinde. Psychické vypětí se snaží kompenzovat v ringu nebo na tatami. „Teď jsem se vrátil k džiu-džitsu,“ prozradil moderátorovi pořadu. „Pod námi nikdo nebydlí, takže je to OK, ale Adámek klidně v jedenáct v noci, když má – jak on říká – přetlak, chytí činky a jede a do toho si přeříkává texty,“ doplnila Besky s humorem. „Když přijdete domů po celém dni na place, tak chcete tu energii někam nasměrovat. Potřebuju ze sebe dostat ten dynamit,“ vysvětlil svou motivaci k pohybu Adam v premiérovém dílu pořadu Show Jana Krause, který uvidíte ve středu 6. prosince ve 21:35 na Primě.

Čtěte také: Alice Bendová stráví Vánoce doma. Santa Claus mě nebere a ozdobená palma je kýč, tvrdí

Své partnerství si oba dva pochvalují. Ani jejich společné soužití se ale občas neobejde bez mráčků. I když se prý občas pohádají, okamžitě se zase dokážou semknout. Oba dva za sebou mají rozvod a jak dodali, ze svých minulých vztahů si do toho nového přinesli to, že si umí vážit kvalitního partnerství. „My máme takový zdravý a vyvážený vztah,“ popsal Adam. „Ona je ze Slovenska, já z Moravy, to není tak daleko, takže máme společný jazyk,“ doplnil sympatický umělec. Síla jejich zamilovanosti je tak nezlomná, Besky Adamovi naprosto věří a na jeho profesi nežárlí. „Už jsem ho viděla i na place, kde má hodně scén s herečkami, a v podstatě je to úplně jiný člověk, takže to maximálně respektuju,“ svěřila se známá kuchařka. Na závěr se diváci dozvědí také to, že v publiku sedí rodiče obou dvou, pro něž byl Krausův pořad první příležitostí se setkat.

Sdílejte článek
Štítky kuchařka herec celebrity Show Jana Krause Veronika Beskydiarová Adam Vacula

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 5. 2024

Možná cítíte touhu po cestování a toužíte po něčem novém a odlišném ve svém životě. Nemůžete si pomoct, ale fádní rutina vás trochu nudí. Pokud toužíte po dobrodružství, proč si nenaplánovat exotický výlet? I když na to teď nemáte peníze, můžete začít s průzkumem. Už jen vědomí, že se tam jednou vydáte, vám pomůže zvednout náladu, Berani.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.